OFFLINE

Pippa Middleton bemutatja, miért ne vegyünk szaténruhát

2012. december 22., szombat 10:42

A hercegné 29 éves húga még mindig partiszervezésről írt könyvével járja a könyvesboltokat. A haszontalan tanácsokkal megtűzdelt szerzemény legutóbbi bemutatóján ugyan nem váltott egy este alatt többször miniruhát, de átgondolhatta volna előnytelen outfitjét, és kikérhette volna egy stylist tanácsát, mielőtt elindul otthonról.

Pippa Middleton egy amszterdami könyvesboltba érkezett ebben a 470 fontos, 164000 forintos, lila Beulah London peplum szaténruhában, melyhez testszínű harisnyát és a ruhával szinte megegyező színű velúr magassarkút választott – írja a huffingtonpost.com. A vékony Middleton ruhaválasztása ha másra nem, hát arra jó, hogy végre felfogjuk, az elegáns anyagként elkönyvelt szatént szűk ruhaként jobb, ha nem erőltetjük. Kivillan a melltartó vonala, ha van rajtunk felesleg, fodrozódnak a hurkák, a varrás a legtöbb szatén és műselyem ruhán tragikusan ronda. A szín se jó választás, sőt. A cambridge-i hercegné húga mindenesetre nem ezzel a ruhával fog bekerülni a legjobban öltözött angol nők közé.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta