OFFLINE

Így öltözzön Katie Holmesnak!

2012. december 21., péntek 10:45

Múlt héten Emma Stone egyik szettjének darabjai után vadásztuk az interneten, most pedig Katie Holmes van soron, akinek összeállítása szintén elég karácsonyi, mert van benne egy kis fehér, piros és zöld, csak némi arany hiányzik, de ezt bárki kedve szerint pótolhatja. Részletek a hajtás után!

A színésznő éppen New Yorkban vásárolgatott, amikor a mellékelt fotók készültek róla. Bár most is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy öltözéke rendben legyen, úgy tűnik, sminkelni már nem volt ideje, de ez most nem is lényeges, nézzük inkább meg, hol lehet beszerezni hasonló darabokat, amilyeneket ő visel.

Ugye mondanunk sem kell, hogy zöld bőrruhát beszerezni lehetetlen küldetés, de azért nem kell kétségbeesni, van más megoldás. Igaz, aki nemcsak a színt, hanem a fazont is másolná, annak az internetről kell rendelni ruhát, már 8000 forintért lehet egész jókat találni. Mivel nálunk mostanában elég hideg van, érdemes Katie Holmes fehér blézere helyett fehér szövetkabátot venni. Bár nincs túl nagy választék, mert ilyenkor ugye mindenki a sötét színű felöltőket keresi, és ezzel az üzletek is tisztában vannak. Az egyik legolcsóbb darabra a Mangóban találtunk rá, az ára 13 ezer forint.

Ugyan a fekete körömcipő a nők ruhatárának egyik alapvető darabja, ha valakinek valami miatt mégis most kellene vennie egyet, akkor szinte bármelyik fast fashion boltba betérhet, anyagban és árban is nagy a választék. A bőrruhához hasonlóan nem volt szerencsénk a színésznő fekete-piros táskájával sem. Persze piros és fekete kiegészítőkkel is Dunát lehet rekeszteni, de arra sajnos kevesen gondoltak, hogy a két színt párosítsák.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta