Pénteken Zsuzsa piros pulóverét irigyeljük

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy céges karácsonyi buliból jelentkezünk, ahol a dress code csúnya pulóver volt, mivel a bulit a nemzetközi csúnyapulcsi napon tartották. Minden vendég szépen beltözött, így volt miből válogatni. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is, ronda pulóverben, avgy anélkül: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc téli szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk szerdán!

Zsuzsa

Pénteken estétől nyugaton várható hószállingózás, gyenge havazás, miközben napközben a Dunától keletre több órára kisüt a Nap – írja az Időkép.hu. A Dunántúlon napközben megvastagszik a felhőzet, gyenge marad a légmozgás, télies hőmérsékletekre van kilátás. Éjszaka 0, -6, nappal -2, +2 fok várható. Már ha nem lesz világvége: a Maja naptár ugyanis 12:11-kor lejár, és ugye ezzel együtt vége lesz a világnak is. Vagy nem.

Ha nem, akkor van még esélyünk arra, hogy köttessünk magunknak saját nagynéninkkel olyan szőrös pulóvert, amilyet Zsuzsa viselt a csúnyapulcsi-bulin. A piros, feltűnő felső mellé tényleg elég fekete, visszafogott ruhákat venni, nézze csak meg:

Pulóver: nagynéni kötötte

Kitűző: Women’s Secret

Táska: Mango

Nadrág: Women’s Secret

Cipő: Minozzi

Fülbevaló: Kuti Krisztina

Garbó: Stradivarius

Oszd meg másokkal is!
Mustra