no

Ajándékötletek 1500, 5000 és 10000 forint alatt

Ha még nem tudja mit kérjen karácsonyra, vagy lövése sincs mit vegyen nőnemű ismerősének, családtagjának, mi segítünk! Összeállításunkban árak szerint rendeztük az ajándékötleteket, amelyek között van vicces, van praktikus és a többségükhöz még a célszemély méreteit sem kell tudnia.

Ajándékok 1500 forint alatt

Ez az összeg kicsit korlátozza a lehetőségeinket, hiszen főként aprócska bizsukat vehetünk belőle, mint például a mellékelt képen látható bogaras gyűrű, és az sem mindegy, hogy hova térünk be. Ha szűkös a költségvetés, akkor szinte csak az F&F és a H&M marad, esetleg ha mázlink van, akkor a célszemély csak karácsony után érkezik, és megcsíphetünk majd valami olcsóságot a leárazások alatt.

Ajándékok 5000 forint alatt

Kicsit egyszerűsödik a helyzet, ugyanis már nagyobb kiegészítőket is találunk ennyi pénzért, ráadásul ezekkel nehéz mellényúlni méretileg, legfeljebb a stílust téveszthetjük el. Jó, a kategória talán legelcsépeltebb, de igen hasznos termékéhez, a házi csizmához nem árt tudni, hogy mekkora lábon is jár az ajándékozandó, de ezt viszonylag könnyű kideríteni. Egyébként ebben az árkategóriában is az előbb említett két márka vezet.

Ajándékok 10000 forint alatt

Igen, itt már becsatlakozik a többi fast fashion márka is, és pár jól hasznosítható ruhadarabot is vehetünk ebből a pénzből. Ha még praktikusabb ajándék kell, akkor a Bershkában már egy laptoptáska vár ránk 5990 forintért, ha pedig egy vintage(jellegű) ékszer szerepel a listán, ám nem bízunk a régiségkereskedőkben, akkor irány a Zara, ahol a fotón látható nyakláncot 6995 forintért vehetjük meg.

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek