OFFLINE

Ajándékötletek 1500, 5000 és 10000 forint alatt

2012. december 20., csütörtök 09:36

Ha még nem tudja mit kérjen karácsonyra, vagy lövése sincs mit vegyen nőnemű ismerősének, családtagjának, mi segítünk! Összeállításunkban árak szerint rendeztük az ajándékötleteket, amelyek között van vicces, van praktikus és a többségükhöz még a célszemély méreteit sem kell tudnia.

Ajándékok 1500 forint alatt

Ez az összeg kicsit korlátozza a lehetőségeinket, hiszen főként aprócska bizsukat vehetünk belőle, mint például a mellékelt képen látható bogaras gyűrű, és az sem mindegy, hogy hova térünk be. Ha szűkös a költségvetés, akkor szinte csak az F&F és a H&M marad, esetleg ha mázlink van, akkor a célszemély csak karácsony után érkezik, és megcsíphetünk majd valami olcsóságot a leárazások alatt.

Ajándékok 5000 forint alatt

Kicsit egyszerűsödik a helyzet, ugyanis már nagyobb kiegészítőket is találunk ennyi pénzért, ráadásul ezekkel nehéz mellényúlni méretileg, legfeljebb a stílust téveszthetjük el. Jó, a kategória talán legelcsépeltebb, de igen hasznos termékéhez, a házi csizmához nem árt tudni, hogy mekkora lábon is jár az ajándékozandó, de ezt viszonylag könnyű kideríteni. Egyébként ebben az árkategóriában is az előbb említett két márka vezet.

Ajándékok 10000 forint alatt

Igen, itt már becsatlakozik a többi fast fashion márka is, és pár jól hasznosítható ruhadarabot is vehetünk ebből a pénzből. Ha még praktikusabb ajándék kell, akkor a Bershkában már egy laptoptáska vár ránk 5990 forintért, ha pedig egy vintage(jellegű) ékszer szerepel a listán, ám nem bízunk a régiségkereskedőkben, akkor irány a Zara, ahol a fotón látható nyakláncot 6995 forintért vehetjük meg.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta