Nadrágtartós és műanyag szélforgós boxerek karácsonyra

Az Intimissimi oldalán találtunk rá a tényleg extrémnek mondható boxeralsókra, melyek közül a legtöbbet egyáltalán nem értjük, mert még viccnek is rosszak. Ilyen például a "Winter Minestrone" feliratos alsó, amiről egy kelkáposzta mosolyog ránk, de ennél sokkal érthetetlenebbek a műanyag karácsonyfával, vagy a szélforgóval díszetett darabok.

Utóbbiak mellett talán már nem is számít extrémnek a nadrágtartós, szmoking-szerű boxer, vagy a répa-farkú hóemberrel díszetett alsónadrág. Az oldalról csak szemezgettünk, a többit itt nézheti meg. Az olasz cég sajnos árat nem mellékelt a gatyák fotói mellé, de biztos, hogy nem két fillér egy ilyen szörnyedelem, inkább arra tippelnénk, hogy 3 ezer forintnál drágábban osztogatják ezeket az alsókat.

Ön venne pasijának ilyen ronda boxert? Vagy esetleg viccesnek tartja, hogy ilyet vesz főnökének céges karácsonyra? Akkor ön szerint biztos menő a sok röhejes férfialsó. Ha azonban azonnal megszakítaná a kapcsolatot azzal, akin ilyet lát, vagy akitől ilyet kap, akkor szavazzon arra, hogy cikik az Intimissimi alsói!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1291) (1241) Ciki!
Mustra