Mosolyogjon ön is pöttyös sálban, mint Anna!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Anna Scott

Csütörtökön erősen felhős időben lesz részünk, a középső országrészben felhős, párás, ködös idő várható, csak a Tiszántúlon és nyugaton süthet ki rövid időszakokra a Nap – írja az Időkép.hu. Számottevő csapadék nem várható, a gyenge szélben napközben maximum -2 és +6 fok között alakul a hőmérséklet.

Anna Scott cipőtervező szettje pont megfelelő ilyen időre: rétegesen öltözködik, lábfején zokni díszeleg a harisnya fölött, kabátja alatt kardigán és hosszúujjú figyel. A kicsit kaotikus szettet a darabok azonos árnyalata és a pöttyös minta mégis összetartja, így a káosz fantáziadús összeálítássá szelídül. Reméljük, önöknek is tetszenek Anna ruhái!

138985049
Daniel Zuchnik / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Mustra