OFFLINE

Mosolyogjon ön is pöttyös sálban, mint Anna!

2012. december 19., szerda 16:05

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Anna Scott

Csütörtökön erősen felhős időben lesz részünk, a középső országrészben felhős, párás, ködös idő várható, csak a Tiszántúlon és nyugaton süthet ki rövid időszakokra a Nap – írja az Időkép.hu. Számottevő csapadék nem várható, a gyenge szélben napközben maximum -2 és +6 fok között alakul a hőmérséklet.

Anna Scott cipőtervező szettje pont megfelelő ilyen időre: rétegesen öltözködik, lábfején zokni díszeleg a harisnya fölött, kabátja alatt kardigán és hosszúujjú figyel. A kicsit kaotikus szettet a darabok azonos árnyalata és a pöttyös minta mégis összetartja, így a káosz fantáziadús összeálítássá szelídül. Reméljük, önöknek is tetszenek Anna ruhái!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta