OFFLINE

Boruljon flitterbe 10 ezer forint alatt!

2012. december 19., szerda 12:09

Ahogy közelednek az ünnepek, úgy árasztják el az üzleteket a csillogó holmik, amelyeknek jelentős százalékát persze flitter borítja. Örömmel jelentjük be, hogy ez idén sem lesz másként, és ugyan flitterezni nem annyira olcsó mulatság, azért 10 ezer forint alatt is van pár szemrevaló cucc. Részletek a hajtás után!

Bár a Zara nem tartozik a legolcsóbb fast fashion márkák közé, egy tízezres bankóval ide is érdemes betérni, mert nem csak peplumos felsőt tudunk venni, hanem a flitteres ruhák között is válogathatunk. Tény, hogy a legolcsóbb darabot nem itt találtuk meg, hanem a H&M honlapján, de lehet, hogy nem mindenki akar sellőlánynak öltözni. Ezt egyébként a Mangóban és a Pull&Bearben is megteheti csak egy kicsit többért.

Hogy a blúzokat és a szoknyákat is flitterek borítják, az oké, de hirtelen elszaporodtak a csillogó forró- és rövidnadrágok is, amivel egy karácsonyi bulin vagy szilveszterkor biztosan nagy sikert aratunk, de a családi vacsorán lehetőleg ne ilyenben jelenjünk meg. A Stradivariusban 6595 forintért találtunk ilyen csodát, míg a Zarában háromezer forinttal többet kell otthagyni egy ilyen darabért.

Az sem baj, ha inkább a visszafogottság hívei vagyunk, több internetes butikban is találtunk olyan blúzokat és ruhákat, amelyeket nem borít be teljesen a flitter, illetve az is elég, ha csak egy csillogó táskával akarunk hódolni a trend előtt: az F&F például már 3500 forintért kínál ilyen kiegészítőt, de a Stradivariusba is érdemes elnézni.

Persze a flitterviselésnek is vannak szabályai. A legelső – milyen meglepő – az, hogy ne essünk túlzásba, vagyis a flitteres miniszoknyához próbáljunk egy kevésbé díszes blúzt választani és fordítva, illetve a kiegészítőkkel is bánjunk csínján. Ahogy már korábban is írtuk, ha nem vagyunk elég merészek, akkor a táska, a cipő vagy vendéggallér is megteszi, hátha így rákapunk az ízére. A Fashion Zest szerzője szerint nem szabad félni a színektől sem, bár ilyenkor nyilván az arany és az ezüst a legnépszerűbb. És még valami, minél egyszerűbb a szabás, a vonalvezetés, annál jobb, ne súlyosbítsuk a helyzetet egy fodros flitterszörnnyel.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta