OFFLINE

Nóra pulóvere minimum 15 éves

2012. december 18., kedd 18:11

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy céges karácsonyi buliból jelentkezünk, ahol a dress code csúnya pulóver volt, mivel a bulit a nemzetközi csúnyapulcsi napon tartották. Minden vendég szépen beltözött, így volt miből válogatni. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is, ronda pulóverben, avgy anélkül: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc téli szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk szerdán!

Nóra

Szerdán kezdetben még főként a A Dunántúl déli felén várható havas eső, kisebb havazás, míg keleten és északnyugaton helyenként elvékonyodhat a felhőzet – írja az Időkép.hu. Párás idő lesz, helyenként tartós köddel, nyugaton megerősödhet az északi szél. Éjszaka minimum -2, +2 fok, nappal maximum 1-6 fok várható.

Nóra a buliba egy igazán egyedi pulóverben érkezett, amit a nagymamája szerzett még évekkel korábban, konkrétan 15 éve. A pasztellszín pulcsin extra minták vannak – a körömcipőtől a rendszámtábláig minden –, nem is igényel feltűnő körítést, pont megfelelő a sötétkék táska - fekete nadrág kombináció. Önnek hogy tetszik Nóra szettje?

Pulóver: Nagymamája túrta 15 éve

Cipő: Tamaris

Táska: londoni bolhapiac

Nadrág: nem tudja

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta