OFFLINE

Menő vagy ciki a karácsonyi pulcsi borosüvegre?

2012. december 17., hétfő 17:05

A már szinte minden háztartásban kötelezően megtalálható giccses karácsonyi kiegészítők, zoknik, nyakkendők táborát erősíti a francia konyhai termékekre specializálódott Sur La Table is, aki a nemzetközileg ismert 'Ugly Christmas Sweater' (Csúnya karácsonyi pulcsi) őrületet terjesztette ki borosüvegekre – írja a laughingsquid.com.

A márka két pulóvert dobott piacra, egy színes pom-pomponosat csúf karácsonyi boával, illetve egy ünnepibb pirosat, amin hópehely- vagy golyó formájában jelennek meg a pomponok és egy feldíszített karácsonyfa. A kizárólag kézzel mosható minipulcsik ára egyébként a lélektani határon belül mozog, 12 dollárt, 2600 forintot kérnek egy boros üvegre applikálható pulóverért. Ha ön beéri egy üvegre húzható Mikulás ruhával is, ennél jóval olcsóbban, a shopmania.hu-n 400 forint körül sapkával együtt megveheti. Mit gondol, menő mindenből beszerezni egy karácsonyi verziót is, vagy ön szerint ezek a szórakoztató kiegészítők inkább kínosak?

Sweaters
1072 szavazat 1093 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta