OFFLINE

Beckhamnének vagy Naomi Watts-nak áll jobban ugyanaz a ruha?

2012. december 17., hétfő 08:32

Múlt héten a modelleket és celebeket versenyeztettük: ezen a héten a várandós modell, Lara Stone választott ugyanolyan ruhát, mint Jennifer Lawrence és Victoria Beckham egyik újabb kreációja is duplázott. Bruce Willis lányára is szavazhatnak. Döntsék el, kinek áll jobban ugyanaz a ruha!

Jennifer Lawrence - Lara Stone

Kinek áll jobban?

 • 3659
  Jennifer Lawrence
 • 319
  Lara Stone

Az Éhezők viadala című film főszereplője a februári Oscar-díjátadón viselte ezt a halál egyszerű, piros Calvin Klein ruhát, míg a modell a november végén megrendezett Gotham Független filmfesztiválon jelent meg ugyanabban a szettben. Míg Jennifer Lawrence egy ezüstszínű táskával egészítette ki estélyijét, Lara Stone üres kézzel érkezett. Ennek ellenére volt mire figyelni, hiszen már nem lehet nem észre venni, hogy a modell első gyermekével várandós.

Victoria Beckham - Naomi Watts

Kinek áll jobban?

 • 2905
  Victoria Beckham
 • 1257
  Naomi Watts

Úgy tűnik, David Beckham felesége jól tette, hogy divattervezőnek állt, hiszen a ruhái szinte minden rendezvényen felbukkannak. Victoria Beckham egy pekingi eseményen mutatkozott saját tervezésű ruhájában, míg Naomi Watts októberben, egy New York-i gálán viselte ugyanazt a darabot. A ruha népszerűségét egyébként többek között az is mutatja, hogy pár héttel ezelőtt ugyanennek a ruhának a fekete verzióját mutattuk meg két különböző hírességen. A tervezőnek áll jobban, övvel és csizmával, vagy a színésznőnek, bézs szandállal?

Rumer Willis - Connie Britton

Kinek áll jobban?

 • 1926
  Rumer Willis
 • 1847
  Connie Britton

A fenti letisztult vonalak után szinte már bonyolultnak hat a Catherine Malandrino által tervezett estélyi. Rumer Willis és Connie Britton színésznő alig pár nap eltéréssel viselte ugyanazt a ruhát, de a szín- és anyagkülönbség, illetve a dekoltázs mértéke miatt első körben nem is feltűnő a hasonlóság. Döntésünket ez esetben külön nehezíti a generációs különbség, mert bár illetlenség hölgyek koráról beszélni, de meg kell jegyeznünk, hogy Britton 45 éves, míg a Willis lány még csak 24. Dícséretes, hogy mindkét híresség a bőréhez és a hajszínéhez illő színben választott ruhát. Melyiküknek áll jobban a csavart elejű estélyi?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta