OFFLINE

Tényleg ciki a lógó felkar?

2012. december 16., vasárnap 11:49

Mióta világ a világ, mi nők sosem voltunk teljesen kibékülve a testünkkel, egyszerűen mindig akad rajta valami, amire panaszkodhatunk. Konkrét fontossági sorrendet szinte lehetetlen volna felállítani a minket zavaró szépséghibák végtelen sorából, így inkább felsorolás jelleggel gyűjtöttünk össze párat azok közül, melyek a legjobban kiboríthatnak minket: például a kissé erezetes bőr, a csípőnket elfedő zsírpárnák, a térdráncok, és ősellenségünk, a narancsbőr.

Sajnos van egy rossz hírünk: a listának koránt sincsen vége, nemrégiben újabb végzetesen ciki szépséghiba jelent meg a köztudatban: megérkezett a lógó felkar szindróma!

A jelenséget legutóbb Madonnánál diagnosztizálták, akit bár a legfittebb ötvenesnek tartanak számon, felkarján mégis találtak némi hibát, ugyanis ha integet, lóg és fityeg rajta a bőr – írja a Guardian.

Az újkeletű problémára a divatvilág persze azonnal ugrott, a Marks & Spencer már piacra is dobta legújabb, gumis karformáló felsőjét, ami hosszú ujjú felső alá felvéve észrevétlenül formázza a női karokat. Mondanunk sem kell, a felsőket a debütálás után rögvest felvásárolták. Bár lehet, hogy a felső szorít, és megsül benne az ember lánya, mégis buknak rá a nők: sport és különösebb erőbefektetés nélkül tűnhet vékonyabbnak felkarjuk, integető-zsírpárnájuk végre nincs szem előtt, nem kell szégyenkezni a lógó felkar miatt. Na de megéri ez az egész felhajtás?

Mit szól a lógó felkarhoz?

 • 334
  Eddig nem tudtam, hogy ilyen van, de most már zavar
 • 728
  Mindigis zavart, hogy lóg a bőr a felkaromon
 • 687
  Szerencsés vagyok, tökéletes a karom
 • 170
  Végre vehetek karformáló pólót, hurrá!
 • 1822
  Lóg a karom, na és?

Jó-e nekünk, nőknek, hogy most már annak is tudatában vagyunk, hogy felkarunknak is tökéletesen feszesnek kell lennie az idők végezetéig? Mi mindent fogunk még megtenni azért, hogy tökéletesnek tűnjünk? Az még nem unalmas, hogy bedőlünk a divatipar minden feleslegesen generált új termékének?

Ha nem hívják fel rá kedvesen a figyelmünket, saját magunktól eszünkbe se jutna a felkarunkat méricskélni, kisebb gondunk is nagyobb ennél! Most meg majd minden boltot elöntenek a karformáló felsők, ahogy az alakformáló bugyik és feszesítő nadrágok tették pár éve. Hány - eddig még fel nem fedezett- szépséghiba fog még felszínre kerülni, amit kénytelenek leszünk különböző alakformálókkal és krémekkel takargatni (ahelyett, hogy sportolnánk kicsit…)? Ön nem unja még az instant alakformálást?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta