OFFLINE

Gaultiernél a rossz gyerekek vannak előnyben karácsonykor

2012. december 15., szombat 13:58

A francia tervezők és nagyáruházak által annyira kedvelt klasszikus karácsonyi hangulattól némiképp eltér a már hatvan éves punk tervező, Jean Paul Gaultier karácsonyi kampánya, ami furcsa módon nem a jó gyereket, hanem az idén kifejezetten rosszul viselkedőket célozza meg. A Mikulás bőrébe bújt designer honlapján található ünnepi játék tele van kedves manókkal, rénszarvasokkal,az adventi naptárból pedig három, vagy hat zseb (ha megosztjuk az oldalt Facebookon vagy Twitteren, bónusz pontot kapunk) nyitható ki egyszerre, melyek újabb különös játékokra adnak lehetőséget az oldalon – írja az elle.it.

Amennyiben Gaultier meglepetésekre, csíkos pulóveres plüss medvére vagy francia parfümre vágyik, kattintson bátran az „If you are naughty enough, Click Here!” opcióra. A 'Naughty Christmas' névre keresztelt kampányhoz készített animációs videóban a komisz manókon kívül megnézheti azt is, hogyan fest Gaultier Mikulásként, milyen egy elektronikusan irányítható szán, továbbá, hogy milyen meglepetésekkel van tele a Mikulás zsákja.

jpg-naughty-christmas-1

Jó hír, hogy a nemrég lakástextil üzletbe beszálló Gaultier jövő év júniusában piacra dobja olcsóbb árkategóriás utcai viseleteit is. Az olasz Ittierre SpA-val kötött öt éves szerződés értelmében a divatház a fiatalabb vásárlókat kívánja majd megcélozni olcsóbb árkategóriás kollekcióival, melyek a tervező sajátos stílusában férfi és női vonalat is tartalmaznak majd.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta