OFFLINE

Így öltözzön a világ egyik legcsinosabb nőjének!

2012. december 14., péntek 18:40

Emma Stone a People magazin listája szerint idén az egyik legjobban öltözött sztár, így a stílusikonnak számító Katalin hercegné után most ő a következő szereplője celebes cikksorozatunknak. A választásunk egy olyan összeállításra esett, ami tökéletes a karácsonyi szezonra, hiszen kicsit piros, kicsit csillog, kicsit elegáns és biztosan elég kényelmes, így még nyugodtan lezavarhatunk egy nagy bevásárlást a családi/baráti találkozó előtt. Részletek a hajtás után!

Emma Stone-t egyébként a New York-i John F. Kennedy nemzetközi repülőtéren fotózták le a képen látható szettben, ami annyira nem nagy durranás, viszont minden darabja viszonylag könnyen beszerezhető, jól variálható és az összkép is elég kellemes. Bár a jelenlegi hidegben egy szövetkabát és egy aranyszínű félcipő nem biztos, hogy a legjobb választás, de ha nem kell sokat tartózkodnunk kültéren, akkor azért kibírható, főleg ha megfelelő harisnyát veszünk a nadrág alá.

De nézzük sorjában. Fehér inget vagy blúzt vásárolni tényleg nem nagy kihívás, bár – ahogy azt egyik kolléganőnk is tapasztalta – aki keményített gallérosra vágyik, annak hosszasabban kell kutatnia. Az egyik legolcsóbb darabbal egyébként a H&M kínálatában találkoztunk, aki viszont lágyabb esésű, finomabb blúzra vágyik, annak jobban a pénztárcájába kell nyúlnia. Kötött pulóverból sincs most hiány, tízezer forint alatt egészen elfogadható darabok vannak. Aki viszont nem akar rétegesen öltözködni, annak ajánljuk a H&M galléros pulóverét 8990 forintért.

A fast fashion boltok piros nadrágból is betáraztak, a Bershkában már 6000 forintért vehetünk egyet, de aki többet szán egy ilyen darabra, az közel 10 forintért a Zarában is talál magának megfelelőt. A bő szövetkabátoknál persze már nagyobb a különbség, a Stradivariusban például 19995 forint egy olyan felöltő, ami a Mangónál 39995 forint. Pedig jól jön az a 20 ezer forint, ha fényesen fémes cipőt vagy táskát is kell vennünk. Ugyan a Bershkában is találtunk egy ezüst lábbelit, az Asos aranyszínű cipője sokkal jobban hasonlít arra, amit Emma Stone visel. Árban egyébként nincs különbség és a postai költséggel sem kell számolni, mert az Asos ingyenesen szállít.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta