Grace Coddington se öltözik ki, ha hideg van

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Grace Coddington

Péntekre már erősen megnövekszik a felhőzet, északon, északkeleten kisebb havazás, várható, a özépső tájakon pedig jön a szombatra ígért ónoseső – írja az Időkép.hu. Megélénkül a déli szél, éjszaka minimum -5, -12 fok, nappal maximum -4, 4 fok várható.

Az amerikai Vogue keratívigazgatója, a rettegett Anna Wintour elsőszámú embere a 2012-es februári New York-i divathét második napján lohol épp a Rag & Bone bemutatójára az egyszerű fekete szettben. Ilyen összeállítást bármelyikünk meg tud komponálni, csak egy fekete harisnya, egy szintén fekete balerina és egy jól szabott kabát kell hozzá. Meg egy notesz és dús, vörös haj. Önnek hogy tetszik a kreatívigazgató, aki már van akkora név a szakmában, hogy a divathetek alkalmából sem kell majomnak öltöznie?

138739238
Monica Mcklinski / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek