OFFLINE

Exkluzív vagy ciki a ronda designer-pulóver?

2012. december 13., csütörtök 16:05

A Maiami egy újdonsült német márka, mely tradicionális, kézzel készített, mégis modern elemeket tartalmazó kötöttárujáról híres. Idén télre a Berlin központú cég a YMC-vel együttműködve dob piacra különböző motívumokkal tűzdelt, színpompás kötött pulcsikat és kardigánokat. A pulóvereket különféle anyagokból, nem csak színtiszta gyapjúból, hanem kasmírból készítik, áruk feltehetőleg ezért mozog 200-300 font (69-104 ezer forint) között. A kollekció darabjai a YMC.com-on érhetőek el, már ha a galéria átpörgetése után kedvet kapott a vásárláshoz.

A 255 fontos, 88 ezer forintos narancs pulóvert mi nem értjük, ezt akárki meg tudja kötni minimális tudással – gondoljuk. Igazából meg is köthetnénk magunknak otthon, akárcsak a csúnya, színes csíkos verziót, de nem akarjuk. Ez persze csak egy vélemény: nekünk nem jön be a Maiami és a YMC közös munkája. És önnek tetszik? Rendelne akár 100 ezer forintért kötött pulóvert, vagy 22500 forintért kék, gyerekcsináló sapkát? Nyomjon egy menőt, ha felvenné a Maiami cuccait, vagy egy cikit, ha nem!

1568 szavazat 1136 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta