OFFLINE

Sztárbloggerrel várjuk a hajnali -15 fokot

2012. december 12., szerda 18:37

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Susie Bubble

Csütörtökre virradóra a hét leghidegebb éjszakája köszönthet ránk, ekkor országos átlagban -10, -12 fok körül, sőt a vastag hóval borított, már derült, szélcsendesebb déli tájakon több helyen -15 fok alatt alakul majd a minimum-hőmérséklet – írja az Időkép.hu közleményében. A különösen hideg hajnal után túlnyomóan napos időben lesz részünk, a déli, délkeleti szél időnként megélénkül, délután -2 fokra lehet számítani.

Az elsimert divatblogger, Susie Bubble magasról tett a februári New York-i hidegre, simán kosztümben ment a divathétre. Ráadásul nem is egy különösebben drága verzióban: a szettet állítólag a Topshopban vette. Cipője az sszeállítás legérdekesebb része, kicsit emlékeztet a H&M-ben kapható Margiela kollekció plexitaplú darabjaira. Önnek hogy tetszik a visszafogott bloggerlány?

Kosztüm: Top Shop

Pulóver, harisnya: Opening Ceremony

Cipő: Simone Rocha

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta