Vegyen vastag talpú cipőt, mint Kristen!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Kirsten Voell

Kedden sok lesz felettünk a felhő, borongós idő várható, szórványosan alakulhat ki hószállingózás, kisebb havazás. Fagyos hétköznapok elé nézünk, hajnalonta a hóval borított, derült tájakon jócskán -10 fok alá csökkenhet a hőmérséklet – írja az Időkép.hu. Napközben is csak -4 és +1°C közé melegszik a levegő és a Dunántúlon feltámad a szél.

A kiegészítő-tervezőként dolgozó Kristen Voell 2012 februárjában öltözött bundába New Yorkban. A rövid kabát alá vastag, hosszú ruhát vett és extra talpú, nagyon melegnek tűnő, kicsit furcsa csizmát. A sál nem nagyon illik a szettbe, de ilyen hidegben mindegy mi van rajtunk, úgyis csak a hidegre tudunk gondolni.

Ruhák: mind vintage

Táska: Meredith Wendell

138985064
Daniel Zuchnik / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Mustra