OFFLINE

Vegyen vastag talpú cipőt, mint Kristen!

2012. december 10., hétfő 17:01

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Kirsten Voell

Kedden sok lesz felettünk a felhő, borongós idő várható, szórványosan alakulhat ki hószállingózás, kisebb havazás. Fagyos hétköznapok elé nézünk, hajnalonta a hóval borított, derült tájakon jócskán -10 fok alá csökkenhet a hőmérséklet – írja az Időkép.hu. Napközben is csak -4 és +1°C közé melegszik a levegő és a Dunántúlon feltámad a szél.

A kiegészítő-tervezőként dolgozó Kristen Voell 2012 februárjában öltözött bundába New Yorkban. A rövid kabát alá vastag, hosszú ruhát vett és extra talpú, nagyon melegnek tűnő, kicsit furcsa csizmát. A sál nem nagyon illik a szettbe, de ilyen hidegben mindegy mi van rajtunk, úgyis csak a hidegre tudunk gondolni.

Ruhák: mind vintage

Táska: Meredith Wendell

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta