OFFLINE

Soha ne forgasson macskákkal reklámfilmet!

2012. december 10., hétfő 16:59

A Juicy Couture kis híján saját merész döntésének áldozatává vált: klitalálták ugyanis, hogy három (izgága) macskával és egy öltönybe bújtatott Derek Blasberg divatújságíróval forgatnak reklámvideót. A macskákkal való forgatás nehézsége azonban hamar nyilvánvalóvá vált.

macsgif.gif

A történet pofonegyszerű: Blasberg állva és ülve igyekszik a Juicy karácsonyi etikett (itt: eticat) tippjeit bemutatni, miközben hol az ölében, hol a mellette álló kis és nagy asztalokon ejtőznek a kandúrok és nőstények.

A terv azonban elsőre totális kudarcba fulladt: a perzsa, a szürke és a vörös macskák végig egymást vegzálták, pofozták, nem voltak hajlandóak az asztalokon vagy a férfi ölében maradni, de a csúcs egyértelműen a tejjel megitatott, majd tejes pofáját megrázó és a férfi öltönyét összetejező macska. A végére azért összeállt a puzzle, minden a helyére került.

A belinkelt werkfilmet kétszer javasoljuk megnézni: egyszer á la nature, egyszer pedig lenémítva a lejátszót, és a Benny Hill-sorozat főcímzenéjének 10 órás verzióját betéve alá.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta