A modellnek vagy a celebnek állt jobban ugyanaz?

Az utóbbi hetekben hírességek mérték össze erejüket, és azt kellett eldönteniük, melyiküknek állt jobban ugyanaz a ruha. Ezúttal változtattunk a kérdésen, és azt mutatjuk meg, hogyan állt adott darab a ruhát bemutató modellen és a később ugyanazt a kreációt választó hírességen. Önök szerint kinek áll jobban ugyanaz a szett? Szavazzanak!

Kristen Stewart Zuhair Muradban

Kinek áll jobban?

A színésznő Zuhair Murad kreációját választotta az Alkonyat-saga utolsó részének népszerűsítéséhez. A színésznőt sokat kritizálják kaotikus stílusa miatt, azonban a premierekre összekapja magát. A tervező által megálmodott kinézet nem sokban tér el a színésznő által megvalósított megoldástól. A ruha szabása és mintája miatt kiegészítőkre nem volt szükség, Stewart csupán a cipőben változtatott az eredetitől. Az egyetlen lényeges különbség a cipőn kívül a sápadság: a színésznő – talán direkt – hullafehérnek tűnik a ruhában, míg a modell bőrszíne sokkal egészségesebbnek hat.

Diane Kruger Rochasban

Kinek áll jobban?

Az eleganciájáról ismert Diane Kruger egy Rochas kreációt választott. Az eltérés a ruhát bemutató modell és a színésznő között már első ránézésre szembeötlő, hiszen Kruger szerencsére nem napszemüveben pózolt. Szintén Diane Kruger ízlését kell méltatnunk a cipőválasztásnál. Esetében ugyanis kifejezen értelmes és követendő ötletnek tartjuk a fehér csizma fekete-fehér mintás topánra való cserélését.

Michelle Williams Diorban

Kinek áll jobban?

A színésznő a vörös szőnyegre a Christian Dior divatház ruháját választotta. Ebben az esetben sem beszélhetünk a kiegészítők közötti lényeges különbségről, hiszen a ruhát bemutató modell és Michelle Williams is mellőzte ezeket. A szokatlan szabása miatt látványos ruhához a Dior egy színben egyező szandált álmodott meg, Michelle Williams azonban egy ezüst platformcipőt választott, aminek a színe a ruha mintájához illik inkább. Igaz, ez első ránézésre nem feltűnő, és csak később fedezi fel az ember a harmóniára való törekvést.

Heidi Klum

Kinek áll jobban?

A szupermodell egy kevésbé ismert tervezőt, Alexandre Vaultier-t választotta. A négygyerekes családanya, Heidi Klum az alakját teljesen megmutató kreációhoz óriás fülbevalókat viselt. Azonban a tervező eredeti elképzeléseitől ő is eltért, hiszen Klum sem merte bevállalni a lábszár középig érő csizmát, helyette megmaradt a csizma mellett konzervatívnak tűnő aranycipő mellett.

Oszd meg másokkal is!
Mustra