OFFLINE

A modellnek vagy a celebnek állt jobban ugyanaz?

2012. december 10., hétfő 09:41

Az utóbbi hetekben hírességek mérték össze erejüket, és azt kellett eldönteniük, melyiküknek állt jobban ugyanaz a ruha. Ezúttal változtattunk a kérdésen, és azt mutatjuk meg, hogyan állt adott darab a ruhát bemutató modellen és a később ugyanazt a kreációt választó hírességen. Önök szerint kinek áll jobban ugyanaz a szett? Szavazzanak!

Kristen Stewart Zuhair Muradban

Kinek áll jobban?

 • 2175
  Zuhair Murad-modell
 • 2800
  Kristen Stewart

A színésznő Zuhair Murad kreációját választotta az Alkonyat-saga utolsó részének népszerűsítéséhez. A színésznőt sokat kritizálják kaotikus stílusa miatt, azonban a premierekre összekapja magát. A tervező által megálmodott kinézet nem sokban tér el a színésznő által megvalósított megoldástól. A ruha szabása és mintája miatt kiegészítőkre nem volt szükség, Stewart csupán a cipőben változtatott az eredetitől. Az egyetlen lényeges különbség a cipőn kívül a sápadság: a színésznő – talán direkt – hullafehérnek tűnik a ruhában, míg a modell bőrszíne sokkal egészségesebbnek hat.

Diane Kruger Rochasban

Kinek áll jobban?

 • 953
  Rochas-modell
 • 3781
  Diane Kruger

Az eleganciájáról ismert Diane Kruger egy Rochas kreációt választott. Az eltérés a ruhát bemutató modell és a színésznő között már első ránézésre szembeötlő, hiszen Kruger szerencsére nem napszemüveben pózolt. Szintén Diane Kruger ízlését kell méltatnunk a cipőválasztásnál. Esetében ugyanis kifejezen értelmes és követendő ötletnek tartjuk a fehér csizma fekete-fehér mintás topánra való cserélését.

Michelle Williams Diorban

Kinek áll jobban?

 • 2488
  Christian Dior-modell
 • 2253
  Michelle Williams

A színésznő a vörös szőnyegre a Christian Dior divatház ruháját választotta. Ebben az esetben sem beszélhetünk a kiegészítők közötti lényeges különbségről, hiszen a ruhát bemutató modell és Michelle Williams is mellőzte ezeket. A szokatlan szabása miatt látványos ruhához a Dior egy színben egyező szandált álmodott meg, Michelle Williams azonban egy ezüst platformcipőt választott, aminek a színe a ruha mintájához illik inkább. Igaz, ez első ránézésre nem feltűnő, és csak később fedezi fel az ember a harmóniára való törekvést.

Heidi Klum

Kinek áll jobban?

 • 3276
  Alexandre Vaultier-modell
 • 1616
  Heidi Klum

A szupermodell egy kevésbé ismert tervezőt, Alexandre Vaultier-t választotta. A négygyerekes családanya, Heidi Klum az alakját teljesen megmutató kreációhoz óriás fülbevalókat viselt. Azonban a tervező eredeti elképzeléseitől ő is eltért, hiszen Klum sem merte bevállalni a lábszár középig érő csizmát, helyette megmaradt a csizma mellett konzervatívnak tűnő aranycipő mellett.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta