Vegyen pink sapkát, mint Jen!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Jen

A jövő hét első felében hajnalonta több helyen várható erős fagy, nappal sem melegszik 0 fok fölé a hőmérséklet, így a szombat-vasárnap lehulló hó nem fog elolvadni – írja az Időkép.hu. Hétfőn mérséklődik a szél, átmenetileg kicsit csökken a felhőzet, de estére nyugatról ismét beborul. Minimum -5, -13, nappal maximum 0, -5 fok között alakul a hőmérséklet.

Jen februárban ment a vidám sapkában a Band of Outsiders divatbemutatójára New York-ban, talán pont a piros zakós férfival. Egy ehhez hasonló military stílusú parkában mi sem fogunk fázni, a rakott bőrszoknya vastag harisnyával szintén melegen tart, ha pedig mégis esne a hó, a kapucnit fel lehet venni a pink sapka fölé. Az ocelotmintás kistáska ugyan semmihez nem megy a szetten belül, de szép. Önnek hogy tetszik?

Kabát: Zara

Dzseki alatta: H&M

Szoknya: Asos

Cipő: Vince Camuto

138783192
Daniel Zuchnik / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek