Mihalik mellett tapint a Numéro címlapján

Az olasz Flair magazinban bekötött fejjel pózoló szupermodell készített őszi-téli divatanyagot a novemberi Allure Magazinnak is, melyben az 1989-ben született ausztrál modellel, Catherine Mcneillel láthatóak egy editorialban. Regan Cameron„ Fashion Plaits” című sorozatán tipikus Mihalik Enikős, klasszikus arckifejezéssel, szűziesen visszafogott, elegáns kontyokkal és fonatokkal pózol a kamerának.

eniko-mihalik-numero-china-december-2012-01

A békéscsabai modellnek már megjelent a decemberi címlapja is, melyet a kínai Numéro-nak készítettek a sztárfotóssal, Gianluca Fontanával – írja a designscene.net. A lap borítóján Mihalik semmilyen karácsonyi hangulatot nem árasztva, a szokásos unott arckifejezéssel, bal mellét megtapintva egy szál kabátban állt modellt a magazinnak.

A nemzetközi piacon elismert Numéro idén többször is a borítójára tette Mihalikot, a 2012-es évet rögtön a magyar modellel indította decemberi-januári címlapjával, majd februárban is a neves magazin elején pózolt egy átvizesedett ruhában. Májusban rengeteg kardvirággal,ékszerekkel, Givenchy és Prada estélyikben volt látható a lap egyik fotósorozatában,a francia Numéro pedig Karády Katalinként örökítette meg a 25 éves modellt.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek