OFFLINE

Mihalik mellett tapint a Numéro címlapján

2012. december 8., szombat 22:13

Az olasz Flair magazinban bekötött fejjel pózoló szupermodell készített őszi-téli divatanyagot a novemberi Allure Magazinnak is, melyben az 1989-ben született ausztrál modellel, Catherine Mcneillel láthatóak egy editorialban. Regan Cameron„ Fashion Plaits” című sorozatán tipikus Mihalik Enikős, klasszikus arckifejezéssel, szűziesen visszafogott, elegáns kontyokkal és fonatokkal pózol a kamerának.

A békéscsabai modellnek már megjelent a decemberi címlapja is, melyet a kínai Numéro-nak készítettek a sztárfotóssal, Gianluca Fontanával – írja a designscene.net. A lap borítóján Mihalik semmilyen karácsonyi hangulatot nem árasztva, a szokásos unott arckifejezéssel, bal mellét megtapintva egy szál kabátban állt modellt a magazinnak.

A nemzetközi piacon elismert Numéro idén többször is a borítójára tette Mihalikot, a 2012-es évet rögtön a magyar modellel indította decemberi-januári címlapjával, majd februárban is a neves magazin elején pózolt egy átvizesedett ruhában. Májusban rengeteg kardvirággal,ékszerekkel, Givenchy és Prada estélyikben volt látható a lap egyik fotósorozatában,a francia Numéro pedig Karády Katalinként örökítette meg a 25 éves modellt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta