A divatszerkesztő is fázik

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Kate Lamphear

Vasárnap a keleti országrészben várható további kisebb havazás, északnyugat felől csökken a felhőzet, hófúvás továbbra is lehet többfelé az erős, olykor viharos északi szél miatt – írja az Időkép.hu. A Tiszántúlon – elsősorban a keleti határhoz közel eső területeken – akár további 5 centiméterrel is gyarapodhat a hóréteg. A legtöbb, akár 15-20 centis hó vasárnap estig délen hullhat.

A hó mellett fagy várható, éjjel -2, -8 fok, nappal maximum 0, -4 fok. A havazásban is lehet csinosan öltözni, feltéve, ha nem sportolni, kirándulni indulunk, hanem mondjuk egy hangulatos karácsonyi vásárba.

Kate Lamphear, az amerikai ELLE senior-divatszerkesztője Christian Cota bemutatójára igyekezett a kicsit szadomazós összeálításban, 2012 februárjában, New Yorkban. A csodaszép Burberry kabát ránézésre is jó meleg, és a hosszú, fűzős csizmával is csak az a baj, hogy könnyű benne elvágódni a jeges, havas utakon. Mi azért szívesen hordanánk a szettet, és ön?

Kabát: Burberry

Csizma: Louis Vuitton

Ruha: Alia

138783171
Daniel Zuchnik / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek