OFFLINE

Az elszánt szőke nő bundában tűri a havazást

2012. december 7., péntek 16:32

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Elszánt szőke divatmániás

Szombaton is fagyos lesz a reggel, sőt, délután is fagypont alatt marad a hőmérséklet – írja az Időkép.hu. Jelenlegi számítások szerint péntek késő este Horvátország felől érkezik a havazás, szombat reggelre a Dunántúl déli részén, délutánra már a Dél-Alföldön is elkezdődik a havazás.

Borult lesz az ég, elsősorban az ország déli felén várható havazás. Erős lehet az északi szél, helyenként viharos is, így hófúvásra számíthatunk itt-ott. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3, -8 fok között, a legmagasabb nappali hőmérséklet -2, -5 fok között alakul.

Ebben a hidegben már tényleg kell egy igazán meleg kabát, egy vastag sapka és kesztyű sem árt, de a divatmániásokat nem izgatja az időjárás, így aztán nem meglepő, hogy a New York-i divathéten mindenki jobban figyel a színek harmóniájára, mint a megfelelő rétegezésre.

Mai alanyunk a 2012-es februári divathét Alexander Wang showjára igyekezett ilyen elszánt arccal: piros táskája harmonizál pulóvere mintájával, a fekete bőrnadrág pedig tökéletes választás egy ilyen teátrális fekete bundához. A vörös rúzs az egyik kedvenc részletünk a szettben, és önnek?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta