OFFLINE

Jó eséllyel Palvin Barbara lesz a Victoria's Secret új arca

2012. december 6., csütörtök 13:23

Palvin Barbara hivatalos Victoria's Secret angyalok társaságában forgatott karácsonyi kampányhoz készített videót egy luxusvillában. A fotózáson készült werkfilmben olyan modellekkel pózol együtt a New York-i bugyibemutatón is nagy sikert arató magyar modell, mint Candice Swanepoel,Lais Ribeiro,Bregje Heinen, Lindsay Ellington, Erin Heatherton, Doutzen Kroes vagy Alessandra Ambrosio.

A nagy mellekkel megáldott fehérneműmodellek között magabiztosan pózoló 19 éves Palvint minden bizonnyal ezzel a több mint két perces kisfilmmel kívánja bemutatni a fehérnemű márka: alig várjuk a Victoria's Secret bejelentését, miszerint Palvin Barbara hivatalosan is a brand egyik állandó arca lesz.

532396 568534099828548 1472168703 n

A werkfilmben a márka fotósa, az ausztrál származású Russel James és Ed Razek marketingigazgató is áradozva beszél az interneten is aktív magyar modellről. Nézze meg ön is a Palvin Barbaráról készült kisfilmet és döntse el, hogy van-e helye a fiatal modellnek a legjobbak között, vagy nem érti a felhajtást a felkapott magyar lány körül.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta