OFFLINE

Menő vagy ciki Kim Kardashian fehér Xena-ruhája?

2012. december 5., szerda 19:57

A Dorothy Perkinsnek közönséges ruhákat tervező testvértrió egyik legismertebb tagja, Kim Kardashian nemrég a Közel-Keleten, Kuwaitban és Bahreinben járt, ahol a Million of Milkshakes nevű tejbárt nyitotta meg, beállva ezzel a sorba Lindsay Lohan, Katy Perry vagy Pamela Anderson mögé – írja a huffingtonpost.com.

A 31 éves, örmény származású amerikai híresség az általa promotált itallal megegyező színű ruhában, szigorú lófarokba fogott hajjal jelent meg a nagy port kavaró eseményen. Az arany övvel és hegyes orrú cipővel párosított, több panelből álló fehér ruha leginkább az 1995-2001 között futó Xena: A harcos hercegnő című sorozat hősnőjének kosztümjére emlékeztet minket, de igazából a tejbár hangulatához is illik: olyan, mintha nyakon öntötték volna egy adag tejjel a celebnőt.

"Alig várom, hogy találkozzam a kuwaiti rajongóimmal a Million of Milshakes-ben!" - tette közzé aktuális tartozkodási helyét a Twitteren Kardashian, melyre szinte azonnal érkeztek a negatív reakciók. "WTF? Mit csinál Kim Kardashian Kuwaitban? Iszik és bevásárol, míg az egész Közel-Kelet háborúban áll és ártatlan gyerekek halnak meg?" – reagálta a celebnő kedvesnek szánt posztjára egy kommentelő.

Ön szerint menő a gyűrűjéhez ragaszkodó celebnő mellkidobós ruhája, melyben a tejet szürcsölgette Kuwaitban, vagy inkább cikinek találja a testhezálló ruhát? Esetleg a hosszított mandzsettában vagy a félig láthatatlan ujj- és nyakrészben lát kivetnivalót? Vagy pont ez tetszik önnek? Nyomjon egy menőt, vagy egy cikit, ahogy ízlése diktálja!

1452 szavazat 2924 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta