no

Menő vagy ciki Kim Kardashian fehér Xena-ruhája?

A Dorothy Perkinsnek közönséges ruhákat tervező testvértrió egyik legismertebb tagja, Kim Kardashian nemrég a Közel-Keleten, Kuwaitban és Bahreinben járt, ahol a Million of Milkshakes nevű tejbárt nyitotta meg, beállva ezzel a sorba Lindsay Lohan, Katy Perry vagy Pamela Anderson mögé – írja a huffingtonpost.com.

A 31 éves, örmény származású amerikai híresség az általa promotált itallal megegyező színű ruhában, szigorú lófarokba fogott hajjal jelent meg a nagy port kavaró eseményen. Az arany övvel és hegyes orrú cipővel párosított, több panelből álló fehér ruha leginkább az 1995-2001 között futó Xena: A harcos hercegnő című sorozat hősnőjének kosztümjére emlékeztet minket, de igazából a tejbár hangulatához is illik: olyan, mintha nyakon öntötték volna egy adag tejjel a celebnőt.

"Alig várom, hogy találkozzam a kuwaiti rajongóimmal a Million of Milshakes-ben!" - tette közzé aktuális tartozkodási helyét a Twitteren Kardashian, melyre szinte azonnal érkeztek a negatív reakciók. "WTF? Mit csinál Kim Kardashian Kuwaitban? Iszik és bevásárol, míg az egész Közel-Kelet háborúban áll és ártatlan gyerekek halnak meg?" – reagálta a celebnő kedvesnek szánt posztjára egy kommentelő.

tk3s xposure 03122012 xpusgc 0102
Xposurephotos.com / Northfoto

Ön szerint menő a gyűrűjéhez ragaszkodó celebnő mellkidobós ruhája, melyben a tejet szürcsölgette Kuwaitban, vagy inkább cikinek találja a testhezálló ruhát? Esetleg a hosszított mandzsettában vagy a félig láthatatlan ujj- és nyakrészben lát kivetnivalót? Vagy pont ez tetszik önnek? Nyomjon egy menőt, vagy egy cikit, ahogy ízlése diktálja!

tk3s xposure 03122012 xpusgc 0104
Xposurephotos.com / Northfoto
Oszd meg másokkal is!
no
Menő! (3235) (1774) Ciki!
Mustra