Ne is törődjön a havazással, öltözzön őrült stylistnak!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos londoni járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Alex

Kedden délután nyugat felől újabb csapadékzóna érkezik, nyugat felől megvastagszik a felhőzet, a déli országrészben inkább eső, havas eső, máshol havazás várható – írja az Időkép.hu. A déli szél sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik. Éjszaka -1, -7 fok lesz, délután -1 és 5 fok közötti értékekre számíthatunk, tehát még jobban fogunk fázni, mint hétfőn.

Eljött a télikabátok ideje tehát, ennek ellenére inkább nézegessük kicsit Alex képét, aki a hideg londoni őszben magasról tesz az időjárásra: bár sapka van rajta, kabát nincs nála, de annál több aranyláncot, furcsa betűs kiegészítőt vett fel. Nem is tudjuk hirtelen eldönteni, hogy a Chaos feliratos sapka, vagy a Bitch feliratos gyűrű a meglepőbb kiegészítő, nézze meg ön is Alexet a galériában és döntse el maga, hogy tetszik a 19 éves stylist szettje!

Sapka és gyűrű: Funky Bling

A többi bizsu: Topshop

Ing: Tom Lagerfeld

Nadrág: Topman

Cipő: Dr. Martins

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek