OFFLINE

Kinek áll jobban ugyanaz a kis fekete ruha?

2012. december 3., hétfő 07:20

Míg múlt héten színben eltérő, ám ugyanolyan fazonú ruhákat viseltek a hírességek, ezúttal ugyanazok a kis feketék jelentek meg különböző hírességeken. Anne Hathaway és Salma Hayek Stella McCartney ruháját viselték, Lindsay Lohan Charlize Theron választását koppintotta, Victoria Beckham pedig saját kreációját viselte. Döntsék el, kinek áll jobban ugyanaz a ruha!

Anne Hathaway - Salma Hayek

Kinek áll jobban?

 • 1124
  Anne Hathaway
 • 7071
  Salma Hayek

Júliusban Anne Hathaway a legújabb Batman-filmet népszerűsítette, és David Letterman műsorában viselte Stella McCartney ruháját. Ugyanezt a darabot választotta Salma Hayek is a brit Fashion Awardson, aki valószínűleg a két díjjal kitüntetett tervezőnő előtt akart tisztelegni ezzel a gesztussal. Míg Hathaway kiegészítők nélkül, egyszerű fekete cipővel viselte a kreációt, Hayek másképp döntött. A színésznő Boucheon nyakláncot viselt,és több eszközzel is igyekezett magasabbnak láttatni magát. Az alapot Giuseppe Zanotti biztosította, de a magasra tűzött konty is fokozta a hatást.

Christa B. Allen - Heidi Montag

Kinek áll jobban?

 • 2942
  Christa B. Allen
 • 4987
  Heidi Montag

A Bosszú című sorozat szereplője október elején jelent meg ebben az optikai csalásra építő felsőben. A 21 éves Christa B. Allen stílusa elég káoszos, bár valószínűleg mindennek oka van. A kalap a rosszul sikerült haját takarhatja, a sokat mutató felsőt mégsem merte bevállalni, és ezért kellett a takaró. A lapos cipőre azonban nem találunk magyarázatot. A szétplasztikázott reality szereplő, Heidi Montag a ló túlsó oldalára esett át: a műmellét kiemelő felső mellé mindössze egy bőr rövidnadrágot sikerült felvennie.

Victoria Beckham - Alicia Keys

Kinek áll jobban?

 • 3996
  Victoria Beckham
 • 4309
  Alicia Keys

Beckhamné a Viva Forever sajtótájékoztatón jelentette a Spice Girls nyári összeállását, és a jeles alkalmat saját kreációjában ünnepelte. Szintén Victoria Beckham ruhájában jelent meg októberben egy rendezvényen Alicia Keys is. Az énekeső a katonai stílusú ruhát fekete cipővel viselte, aminek az orra fémmel volt borítva. Victoria Beckham ezzel szemben egy nyitott orrú csizmát választott a ruhájához.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta