OFFLINE

Gyerekeken segít a Bulgari

2012. december 3., hétfő 11:19

A Bulgari jótékonykodásra adta a fejét és a nemes cél érdekében egy új gyűrűt is piacra dobott, melynek bevételéből a Save The Children nevű oktatássegítő akciót támogatják. A kampány képeit az olasz fotómágnás, Fabrizio Ferri készítette, akinek olyan sztárok álltak a kamerája elé, mint Sting, Jessica Biel, Ben Stiller vagy a híres modell, Jessica Stam.

A Save The Children projekt a konfliktus-övezte térségek nyolc millió gyermekének oktatását kívánja támogatni, a Bulgari eddig - főleg a méregdrága gyűrűk jutalékából- világszerte 20 millió dollárt gyűjtött össze számukra. Ferri olyannyira szívén viseli az akciót, hogy még a dél-kínai Hunanba és Sao Pauloba is ellátogatott, hogy saját szemével győződjön meg az ottani állapotokról. Látogatásai során azzal is szembesült, hogy az iskolák nem csak mint oktatásügyi intézmények fontosak, hanem "menedékhelyek a gyermekek számára az erőszak, drogok és káosz közepette."

A mostani akció különlegessége, hogy a gyűrűk árából 70 font (24 ezer forint) a Save The Children-hez kerül. A kampány képeinél Ferri a szimplicitásra törekedett: a képen látható összes modell hétköznapi ruhában, minimális sminkkel látható, a lényeg ugyanis az abszolút fókuszpontban álló Bulgari gyűrű, mely kiemelt szerepéhez Ferri már a kezdetektől fogva ragaszkodott. A hírességek feltartott, kitárt tenyere "megálljt" parancsoló, az pedig külön érdekesség, hogy mindegyikük különböző pózban tartja a kezét: van, aki egyenesen feltartja, akad olyan is, aki elbújik mögötte. Ferrinek különösen tetszett, hogy nem előre begyakorolt, hanem rögtönzött pózokról beszélhetünk, melyek még jobban alátámasztják a képek hitelességét.

Ha felkeltette érdeklődését, a 390 fontos (135 ezer forintos) gyűrűket beszerezheti az angol Bulgari üzletekben illetve a www.bulgari.com-on.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta