Kate Moss átmeztelenkedte a szezont

Kate Moss az idei szezonban is uralta a divatmagazinok címlapjait. Nemrég hidrogénszőkén, pucéran pózolt egy kertben a Vanity Fair kedvéért. Könyve megjelenésének apropóján mélyinterjút is adott a lapnak, melyben elmúlt húsz évének viszontagságait és magánéletének apróbb titkait is megosztotta az olvasókkal.

A 2013-as tavaszi V magazinban az egy szál fehérneműben Rihannát ölelgető szupermodell a spanyol Vogue decemberi borítójára és divatanyagába is bekerült a sármosnak tartott spanyol torreádor, José Mari Manzanares társaságában. Mario Testino temperamentumos képeit elnézve, nem gondolnánk azt, hogy a 38 éves modellre illik legjobban a meztelenkedő és a hagyományosan csicsás ruhákba bújtatott matador nő szerepe, de azt is el tudjuk képzelni, hogy az agyonfotózott Moss annyira már nem élvezi az ilyen jellegű munkákat.

article-0-1625A946000005DC-87 634x829

A magánéletében állítólag szemérmes modell nemrég adta ki az átlagosnak nem mondható életéről szóló önéletrajzi könyvét, amit a pletykák szerint egy dokumentumfilm is követ majd. A film megjelenésének dátumáról ugyan még nem tudni, de egy filmes stáb végig a modell nyomában lesz a Kate: The Kate Moss Book című könyv bemutatóinak helyszínein világszerte – írja a dailymail.co.uk.

article-0-1626816D000005DC-171 634x434
Oszd meg másokkal is!
Mustra