OFFLINE

Kate Moss átmeztelenkedte a szezont

2012. december 2., vasárnap 12:36

Kate Moss az idei szezonban is uralta a divatmagazinok címlapjait. Nemrég hidrogénszőkén, pucéran pózolt egy kertben a Vanity Fair kedvéért. Könyve megjelenésének apropóján mélyinterjút is adott a lapnak, melyben elmúlt húsz évének viszontagságait és magánéletének apróbb titkait is megosztotta az olvasókkal.

A 2013-as tavaszi V magazinban az egy szál fehérneműben Rihannát ölelgető szupermodell a spanyol Vogue decemberi borítójára és divatanyagába is bekerült a sármosnak tartott spanyol torreádor, José Mari Manzanares társaságában. Mario Testino temperamentumos képeit elnézve, nem gondolnánk azt, hogy a 38 éves modellre illik legjobban a meztelenkedő és a hagyományosan csicsás ruhákba bújtatott matador nő szerepe, de azt is el tudjuk képzelni, hogy az agyonfotózott Moss annyira már nem élvezi az ilyen jellegű munkákat.

article-0-1625A946000005DC-87 634x829

A magánéletében állítólag szemérmes modell nemrég adta ki az átlagosnak nem mondható életéről szóló önéletrajzi könyvét, amit a pletykák szerint egy dokumentumfilm is követ majd. A film megjelenésének dátumáról ugyan még nem tudni, de egy filmes stáb végig a modell nyomában lesz a Kate: The Kate Moss Book című könyv bemutatóinak helyszínein világszerte – írja a dailymail.co.uk.

article-0-1626816D000005DC-171 634x434

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta