OFFLINE

Anna Nicole Smith lánya a Guess új arca

2012. december 2., vasárnap 12:50

A 2007 februárjában kábítószer-túladagolásban elhunyt Anna Nicole Smith hat éves kislányát, Dannielynn Birkheadet választotta a Guess Kids 2013-as tavaszi reklámarcának. A számos plasztikai műtéten átesett szőke playmate nem nevezte meg a gyerek igazi apját, így esélyes volt az apa posztra Howard K.Stern, Mark Hatten és Larry Birkhead is.

angs

Idővel kiderült, hogy az ismert celebfotós, Birkhead a kislány apja, aki mindössze fél éves volt anyja halálakor – írja a fashionista.com.

„Dannielynn ugyanaz a játékos alkat, mint az anyja volt. Ő egy második generációs Guess lány, ami ennél a kampánynál nagyon fontos volt számunkra” – nyilatkozta a márka választásáról Paul Marciano, a Guess kreatív igazgatója. A 39 évesen elhunyt Nicole Smith a kilencvenes években volt a márka arca, akit akkor Claudia Schiffer váltott az idén harmincadik születésnapját ünneplő Guess-nél.

Nem ez az első eset, hogy modellek gyerekei a kamera elé állnak, túl van már hasonló fotózáson Alessandra Ambrosio négy éves kislánya, de Cindy Crawford vagy Kristen Mcmenamy is pózolt már gyermekével egy-egy kampánykép erejéig.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta