Anna Nicole Smith lánya a Guess új arca

A 2007 februárjában kábítószer-túladagolásban elhunyt Anna Nicole Smith hat éves kislányát, Dannielynn Birkheadet választotta a Guess Kids 2013-as tavaszi reklámarcának. A számos plasztikai műtéten átesett szőke playmate nem nevezte meg a gyerek igazi apját, így esélyes volt az apa posztra Howard K.Stern, Mark Hatten és Larry Birkhead is.

angs

Idővel kiderült, hogy az ismert celebfotós, Birkhead a kislány apja, aki mindössze fél éves volt anyja halálakor – írja a fashionista.com.

„Dannielynn ugyanaz a játékos alkat, mint az anyja volt. Ő egy második generációs Guess lány, ami ennél a kampánynál nagyon fontos volt számunkra” – nyilatkozta a márka választásáról Paul Marciano, a Guess kreatív igazgatója. A 39 évesen elhunyt Nicole Smith a kilencvenes években volt a márka arca, akit akkor Claudia Schiffer váltott az idén harmincadik születésnapját ünneplő Guess-nél.

Nem ez az első eset, hogy modellek gyerekei a kamera elé állnak, túl van már hasonló fotózáson Alessandra Ambrosio négy éves kislánya, de Cindy Crawford vagy Kristen Mcmenamy is pózolt már gyermekével egy-egy kampánykép erejéig.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek