OFFLINE

Dávid divatosan dacol a hideggel

2012. december 1., szombat 17:07

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos pesti járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Dávid

Sok lesz felettünk a felhő, elszórtan számíthatunk majd hózáporokra, záporokra, később hószállingózásra, havas esőre – írja az Időkép.hu. Erősen borult lesz az ég, borzasztó idő lesz, reggel mínusz 1 fok, napközben 2-7 fok várható Advent első vasárnapján.

A havas esőben Dávid szettje csak egy rövid sétára elég, de mentségére legyen mondva, sokkal jobb idő volt, amikor a fotó készült róla. Ha vasárnap nem sok időt töltünk utcán, nyugodtan öltözhetünk így, nem fogunk átfázni és ha felvesszük a kapucnit, hajunk se megy tönkre. A kabát egyébként hazai tervezőcsoport műve és nagyon jól áll alkalmi modellünkön.

Kabát: The Lab

Nadrág: Zara

Cipő: Tommy Hilfiger

Táska: Champion

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta