OFFLINE

Menő vagy ciki a sálra nyomott szalonnaminta?

2012. december 1., szombat 13:26

Ha esetleg már nagyon unná az idén mindenhol kapható kiegészítőket, illetve műszőrme gallérokat, ne csüggedjen, vannak más, a valóságtól elrugaszkodottabb alternatívák is a kategóriában. Ha önnek bejöttek a Black Milk Clothing 75 dolláros, 17100 forintos anatómiai, combcsontot és lábizomzatot bemutató leggingsei, továbbá nem rökönyödött meg két évvel ezelőtt Lady Gaga húscafat ruháján, akkor minden bizonnyal a bacon-sál is elnyeri majd tetszését.

Az egyszerre nevetséges és félelmetes sál, ami a 'Fou Lard'  fantázianevet kapta (francia szójáték, a két szó egybeolvasva azt jelenti sál, külön azt kábé, hogy őrületes szalonna), egy svájci designer, Natalie Luder agyszüleménye, aki 100 százalék selyemből készítette el digitálisan nyomtatott kiegészítőjét – írja a swiss-miss.com. A szalonna jellegzetes illatát leszámítva, az eredeti bacon mintával szinte teljesen megegyező darabért jóval többet kell fizetnünk 10 deka szalonna áránál, a látványos sálért ugyanis 170 dollárt, 37300 forintot kér a tervező. Ön mit gondol, menő az étvágygerjesztő, óriás méretű bacon látványa, vagy ciki, hogy egyesek majdnem húst tekernek nyakukba?

bek
Fotó: natalieluder.ch
1849 szavazat 1667 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta