OFFLINE

Az amerikaiak nem tudnak hamis táskát venni karácsonyra

2012. december 1., szombat 17:13

A kínai és amerikai hatóságok kollaborálásának köszönhetően végleg befellegzett a legfőbb nemzetközi táskahamisítóknak, ugyanis nemrég több mint 20 ezer kamu táskát foglaltak le – írja a WWD. A hamisítványok között a leggyakoribb márkák az átlagember számára elérhetetlen Louis Vuitton, Coach és Hermès modellek, így azoknak az amerikaiaknak, akik egy ilyen kamu táskával lepték volna meg magukat vagy valamelyik rokonukat, új tervvel kell előállnunk idén karácsonykor.

Ön mit szólna egy kamu táskához ajándékként?

 • 136
  Szerintem ultraciki, sose vennék ilyet
 • 60
  Nagyon ciki, szerencsére még sose kaptam ilyet
 • 24
  Vettem már ajándékba hamisítványt
 • 71
  Kaptam már ajándékba hamisítványt és hordom
 • 17
  Kaptam már hamisítványt, de nem hordom

Ahányszor szóba jönnek a hamisítványok, önök mindig megszavazzák, hogy a kamu LV ciki, ennek ellenére jócskán látunk az utcán jobb-rosszabb hamisítványokat: néha az az érzésünk, mindenkinek lapul a szekrényében egy. Na de ön szerint mennyire ciki hamis Louis Vuittont ajándékozni? Venne unokahúgának kamu-Hermès-t, vagy esetleg kapott is már ajándékba egy menő Guccio táskát, amit imád?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta