Menő, vagy ciki a mexikói harcos sörnyitó?

A mexikói profi birkózás inspirálta Ariel Rojot és Andres Lhimát, amikor a New York-i székhelyű Kikkerland Designnak tervezték sörnyitó kollekciójukat. A tervezőpáros figuráit a színes maszkjairól és gyors manővereiről elhíresült 'Lucha libre' harcosok, vagyis freestyle birkózok ihlették. Az 1900-as évek eleje óta létező sportág napjainkban már a popkultúra részét képezi, a színes maszkban ugráló Luchadorok feltűntek már mesefilmekben és tévéreklámban is.

A szórakoztató háztartási eszközzé lefokozott kabalák rozsdamentes acélból, gumírozott bevonattal készültek, kék, piros és fekete színben. Mindegyik szín és forma egy saját, egyedi 'luchador' pózt szimbolizál – írja a trendhunter.com. A mini sportolók a designereket a világ minden tájáról összegyűjtő Kikkerland Design New York-i és Rotterdami üzletében, valamint online boltjában és az amazon.com-on is beszerezhetőek 8 dollárért, 1800 forintért.

Design sörnyitó birkózóval
Design sörnyitó birkózóval

Az Amazon még egy kihagyhatatlan lehetőséget is kínál a maszkos sörnyitóval, ugyanis ha rendelünk mellé egy Stephanie Suarez által tervezett halálfejes bornyitót, a kettőért mindössze 32 dollárt, 7200 forintot kell fizetnünk. Önnek tetszenek az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő designer kütyük, vagy mindegy, hogy mivel pattintjuk le a kupakot az üvegről?

Így birkózik meg az üveggel a nyitó
Így birkózik meg az üveggel a nyitó
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek