no

Ilyen vintage ruhákat tervezett Courtney Love

A már 48 éves Courtney Love jó ideje bejelentette, hogy más hírességekhez hasonlóan lenne kedve kipróbálni magát a divatszakmában is. Függetlenül attól, hogy volt e rá igény, vagy sem, a napokban megjelent a grunge énekes-színésznő Never the Bride fantázianevet kapott kollekciója, melyről Love a Twitteren számolt be – írja a huffingtonpost.com.

tw
twitter.com/Courtney

„Én is viseltem hasonló ruhákat a nyolcvanas években, akkor még fiatal voltam és úgy akartam kinézni, mint Bette Davis a Mi történt Baby Jane-nel című thrillerben” – mondta antik és vintage stílusban készült gyűjteményéről a különc celebnő. A divatlapok mindenesetre már használják az idei trendekkel szembe menő kollekciót, a Contributor magazin például az énekesnővel, és egy színes hajú modellel, Chloe Norgaardal készítette el a kissé rongyos ruhákkal fotózott divatanyagát 'Dolls Parts' címmel. A teljes anyagot és Courtney Love hátsóját ide kattintva megnézheti.

A romantikus, Edward- és viktoriánus korabeli darabokra emlékeztető szexi csipkés és gyöngyökkel telepakolt kollekció várhatóan a kortárs designerek árlistájához igazodva aranyáron lesz elérhető decembertől a Net-à-Porter oldalán.

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek