OFFLINE

Esős csütörtök jön, vegyen esőkabátot!

2012. október 31., szerda 14:34

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos párizsi modellt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk csütörtökön!

Jac Jagaciak

Hiába unjuk már nagyon, akkor is esni fog csütörtökön: jelentős mennyiségű csapadékra van kilátás. Mindenhol megnövekszik a felhőzet, többfelé megerősödik a délkeleti szél, de már enyhébb lesz a hajnal – írja az Időkép.hu. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9-15 fok között alakul, reggel 4 fokra kelünk.

Ha úgy öltözünk fel, mint Jag Jagaciak, nem nagyon fogunk fázni: kell egy vastag pulóver, egy esőkabát, és a magasított edzőcipő is jól jön, biztos nehezebben ázik be, mint alacsony talpú társai. A modell szettje nem valami különleges, egy farmeringet és egy sötét nadrágot, illetve sötétkék pulcsit biztos találunk mi is a szekrényünkben. Egyedül a Chanel táska tűnik beszerezhetetlennek a szettből, de az is csak az ára miatt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta