OFFLINE

A J.Crew-nál megint megszaladt a Photoshop

2012. október 31., szerda 16:37

Kezdjük azt gyanítani, hogy a divatmárkák retusőrei direkt bénáznak, mert addig is a márkáról van szó legalább. Az eltorzított térdű modellek és a lefaragott lábujjú Behati Prinsloo után ezúttal a korábban fallikus ujjat photoshoppoló J.Crew radírozott bele egy kardigánt reklámozó modell belső combjába.

„Úgy néz ki, mintha a képszerkesztő megpróbálta volna törölni a comb egy részét, csak nagyon vastag ecsetet használt hozzá” – magyarázza az egyértelműt a Daily Mail szakembere.

A comb kivágása már csak azért is furcsa, mert a modell kardigánt reklámoz, talán több értelme lett volna a melleit eltorzítani, nem? Egyébként sem tűnik vastag combúnak a lány. Az újabb bizarr photoshop baki nem riasztotta el a vásárlókat, ugyanis a márka 62 dolláros, 13500 forintos 'Jackie Cardigan' fantázianévre hallgató felsőjét már így is elkapkodták, csak az alatta látható kék top kapható.

psbak

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta