OFFLINE

Menő vagy ciki a szexi hamburgerjelmez?

2012. október 29., hétfő 09:18

A Yandy.com marhára büszke magára, mivel ő a kizárólagos forgalmazója a Szexi Hamburger ruhának, amiből már teljes három darabot sikerült eladnia.

Sexy-Hamburger-Costume-3307
Fotó: Yandy.com

A ráncolt, egyenes szabású ruha hamburger mintájú felsővel és csíkozott derékkal biztos gusztusos látvány tervezője és viselője szerint, de ha szintén hiánypótló és egyszerre szexi ruhadarabra vágyik az ember, van még a kínálatban. Esetleg egy mézborz ruha? Vagy egy szexi Nindzsa Teknős? Vagy jobban bejön a Nagy Madár ruha? Vagy ön is úgy gondolja, hogy a világ egész jól megvan ezek nélkül a darabok nélkül? Nyomjon menőt, vagy cikit!

1768 szavazat 1697 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta