OFFLINE

Kedd: hajnalban mínuszok jönnek, vegyen irhát, mint Georgina!

2012. október 29., hétfő 17:05

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos londoni járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk kedden!

Georgina

A hétfői havazás eláll keddre, nyugat felől többfelé felszakadozik a felhőzet. Élénk, az Alföldön olykor erős lesz a nyugati, délnyugati szél – írja az Időkép.hu. Hajnalban -7, +1, nappal mindössze 2-8 fok lesz. A nagy hidegben jól egy olyan szőrmész irhabunda, mint amit a 21 éves Georgina visel a londoni Sohóban. Hasonló bakancsban, vastag leggingsben mi se fogunk fázni, de aki nem bírja a hirtelen jött hideget, vegyen fel egy sapkát is!

Blúz: H&M

Kabát: River Island

Csizma: camdeni piac

Bizsuk: Topshop

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta