OFFLINE

10 ruha, amit a férfiak utálnak

2012. október 29., hétfő 11:46

A nők hajlamosak bármit megvenni, amit a divatházak kitalálnak, és buknak a színekre, cuki mintákra, aranyos kiegészítőkre. De mi a férfiak véleménye? Nekik tetszik a minták keverése, vagy a cuki állatfüles kötött sapkáink? A brit Glamour és a francia Elle is épp most kérte ki az erősebbik nem véleményét, mi is megkérdeztük ismerőseinket, szerintük mi az abszolút lohasztó! Röviden: minden, ami túlzás, az csúnya, a klasszikus stílus és az alakot megmutató ruha szép.

1. A cukiság borzasztóan taszító

Nem reprezentatív felmérésünk első helyen a cukiság végzett, azt egyik felnőtt férfi se bírja: akkor se, ha a sapkának van maciarca, és akkor se, ha a bugyiról vigyorog Snoopy. „Én a teljes Women’s Secret kínálattól vagyok rosszul, a tegyünk rá egy Snoopykát a bugyira, kis rózsácskát a melltartóra, az egész kínálat ilyen csendespihenős-óvodás fos. Ja nem, mert egy éve kb. beraktak nőies cuccokat is, azok meg ilyen 40+ jellegű dolgok” – írja Feri. De Sanyi is kikészült, mikor csaja tavaly büszkén mutatta neki a legújabb szerzeményét: „Hazaállított egy ilyen cicafüles kötött sapkával, hogy nézzem, csak 2 ezer forint volt a New Yorkerben. Hát én kerek perec megmondtam neki, hogy akkor nem veheti fel, ha együtt megyünk valahová, meg is sértődött, de rendes, azóta se hordja” – mondja Sanyi, akivel valószínűleg sok pasi egyetért, de kevés nő, ugyanis a fast fashion boltokat idén is elárasztották a füles-kisállatos sapkák.

2. Amiben nem tud járni, az nem lehet vonzó

A hordhatatlan cipők sem tetszenek az általunk megkérdezett férfiaknak: hiába szép egy magassarkú, ha csak csetlünk-botlunk benne, pasink nem fog felizgulni, csak ideges lesz. „A hordhatatlan cipőiktől kivagyok, amik nagyon trendik, de mindegyik feltöri a nők lábát, vagy nem tudnak bennük menni. És amikor közlöm, hogy én csak kényelmes ruhát veszek, és ez az első szempontom, jön a lenéző tekintet...” – írja Zoltán. „A túl magas, túl hegyes orrú, túl prostis sarkú cipőket nem csípem túlságosan, ahogy a csizmába tűrt viszonylag bő farmertől is viszolygok, különösen, ha a csizma magas sarkú” – kontráz rá Marci. Az Elle felmérése ezzel kicsit ellentétes, nekik az jött ki, hogy a pasik 74%-a imádja a magas sarkú cipőket, 72% viszont gyűlöli a telitalpat. Ön hogy áll a sarokkal? Szavazzon!

3. Csak feltűnő és neon színeket ne!

Az előbb említett francia Elle felmérés, melyen 100, 25 és 55 év közötti férfit kérdeztek ki a női divatról, azt az eredményt hozta, hogy 56% utálja a harsány színeket. Tehát ha tetszeni akarunk, felejtsük el a tervezők által annyira nyomott colour blockingot és vegyünk inkább finomabb színű, vagy fekete holmikat. Nem kell persze gyászruhát ölteni, egy kis ötletességgel lehetünk érdekesen öltözöttek anélkül, hogy bohócnak néznének. A neonszínek sem jók férfifogásra. „Egyszerűen túl harsány. Nem tetszik. Pedig sajnos épp az ilyesmire bukik a barátnőm” – mondja a brit Glamournak a 24 éves Ben egy neonpink táskáról, és valószínűleg vele még a csajok is egyetértenek, hisz a neon ultragyorsan elkezdett kimenni a divatból.

4. Fiús szetteket hordjanak a fiúk

Bár a boyfriend jeans évek óta a celebnők egyik kedvelt viselete, és a bő fehér ingeket sem győzik az üzletek árulni, pedig a férfiaknak egyáltalán nem jönnek be a kisfiúnak öltözött csajok. Úgyhogy ha már eltervezte, hogy a H&M Margiela kollekciójából vesz egy bő gatyát és egy túlméretes zakót, inkább tegyen le róla és vásároljon csinos slim farmert: az a férfiak 98%-ának bejön az Elle szerint. „Én nem bírom, ha a csajomon lógnak a cuccai, az olyan topis. Eltakarja a szép alakját a bő farmer, meg a bő póló, nem értem, miért akar mindenáron pasinak öltözni” – mondja Erik.

5. A hatalmas bizsuk igenis nagyon csúnyák

Az idei év nagy slágerei a hatalmas ékszerek, bizsuk, és ezek halmozása. A divatlapok kifejezetten ajánlják, hogy a hangsúlyos fülbevalóhoz hatalmas nyakláncot kanyarítsunk, esetleg még egy gallért is csatoljunk fel, és könyékig borítsák kezünket a különféle karkötők. A szarka típusú nőknek tetszik is ez a trend, és van, akinek jól áll, de a férfiak bizony nem szeretik a túlzásokat, úgyhogy ha pasizni indulunk, inkább egy visszafogott fülbevalóval egészítsük ki ruhánkat, ne egy egész fémteleppel.

”Egy hatalmas nyaklánchoz ne vegyen valami törzsi fülbevalót, meg béklyónak is beillő karkötőt” – kéri Marci. Ha ön szerint jogos a kérés, szavazzon arra, hogy a nagy bizsuk irritálják legjobban! Ja, a méretet súlyosbíthatja a gyerekesség is: „Én a legós fülbevalót és a bicikligumiból készült övet ásnám el örökre” – írja Gabi.

6. Leopárdminta, a sátán

Örök vita, hogy a leopárdminta menő-e, vagy közönséges: a férfiak 68% szerint bizony közönséges, vita eldöntve. „Én a progresszív, geometrikus mintákat bírom, de a fukszoktól és a leopárdtól én is a falra mászok” – mondja Zoli. Van, aki azért kicsit megbocsájtóbb, például egy leopárdos sáltól nem szalad ki a világból: ”A túlzásba esést nem szeretem általában, pl. leopárd mintás nadrághoz ne vegyen már fel több állatmintás ruhadarabot, ha nem viccből csinálja”– írja Marci.

7. A trampli lábbeli se jó

Nem csak a túl kurvás, vagy túl kényelmetlen cipőkkel van a pasiknak baja: sajnos a kényelmes, meleg, vagy épp vízálló cipőinket sem szeretik sajnos. Legalábbis az általunk megkérdezettek. „Egy férfinek nevezhető haverom a gumicsizmát és a buggyos fenekű nadrágot mondta, mint elviselhetetlen és érthetetlen dolgot” – mondja Juci. A haverral biztos sokan egyetértenek, ahányszor gumicsizmáról írunk, mindig özönlenek a kommentek arról, hogy mennyire ronda és büdös ez a lábbeli. Ráadásul klaffog is minden lépésnél és fesztiválra sem praktikus.

Tehát az esőt ki kell húznunk egy szolid bőrcipőben (vagy műbőrben), de a telet is, merthogy a szőrmés és UGG-szerű csizmáktól is hánynak az általunk ismert pasik. „Van egy nagyon bundás hótaposóm, azt mondjuk nem akarja látni rajtam a pasim, de attól mások is ki voltak borulva, mert állítólag olyan, mintha beleléptem volna egy kutyába” – mondja Anna.

8. Hammernadrág, avagy dinnyelopó

Önt melyik női ruhadarabtól rázza a hideg?

 • 600
  Bármitől, ami cuki
 • 1352
  A kényelmetlen, kurvás cipőktől
 • 306
  A feltűnő színű ruháktól
 • 608
  A fiús szettektől
 • 419
  A hatalmas bizsuktól
 • 2309
  A leopárdmintától
 • 962
  A trampli lábbeliktől
 • 3327
  A hammernadrágtól
 • 182
  A mindenféle harisnyától
 • 1397
  Az öregasszonyos holmiktól
 • 2925
  Ezektől mind
 • 136
  Valami mástól, elmondom kommentben

Képzeletbeli listánkat a cukiság mellett a mély ülepű, bő nadrág vezeti: a férfiak egyértelműen utálják, ha nem látják a nők fenekét. „A környezetemben élő pasik a hammer nadrágtól vannak kibukva, illetve a pillangós hajpánttól, meg a rózsás brossoktól vagy mi a neve a kitűzőknek” – írja Rozi. A mély ülepű nadrágokat már blogunkon is cikiztük, hiába nem mentek ki a divatból sokáig. Itt a remek alkalom, hogy ezt a ruhadarabot szavazza meg a legirritálóbbnak, hátha jövő nyáron már nem lesz tele vele minden üzlet!

9. Harisnya: főleg, ha vastag, vagy mintás, vagy nejlon

A vastag harisnyákat minden általunk megkérdezett férfi utálja, talán mert az óvodai ünnepségeket jutattják eszükbe a kötött, abszolút nem szexi ruhadarabok. Pedig milyen kényelmes és meleg viselet egy-egy vastag harisnya a hideg téli napokon, ugye? Na, ezt is elfelejthetjük. A pasik másik réme a mintás harisnya, de ezektől sok nő is kivan: „Némelyik olyan, mintha visszeres lenne a nő lába, vagy csúnya égési sérülése lenne. És mikor már pont elkezdeném sajnálni, akkor látom, hogy csak a harisnyája ilyen béna” – írja Nóri. A nejlonharisnya és a nejlon zokni is kiveri a biztosítékot sokaknál, szóval már egyáltalán nem tudjuk, mivel hordjunk télen szoknyát: „A nejlon már ránézésre is büdös!” – panaszolja Pisti.

10. Öregasszonyos stílus

Az öregasszonyos stílus alapjai a mostanság oly divatos vintage cuccok, amikben nagymamának tűnik a 30-as nő. Öreges például a széles karimájú kalap: „Túl alternatív az én ízlésemnek. Ilyet a nagymamám hordana” – mondja a brit Glamournak a 23 éves Tom. „Falnak megyek az olyan anyagoktól, mintáktól, ami a függönyhöz hasonlít” – állítja haverunk, Huba. A bő, naftalinszagú, női szemmel elegáns szövetkabát is könnyen lehet a pasink szerint egyszerűen öregasszonyos, és a jó kis chino nadrág-mokaszin párostól is sokakat a hideg ráz. Nem jó ezeknek semmi. Komolyra fordítva a szót: önt mi zavarja leginkább? Milyen cuccot nem hagyna, hogy a nője viseljen? Illevte, melyik az a ruhája, amitől a férje/barátja kivan? Szavazzon, és mondja el kommentben, mit hagytunk ki!

Akkor mégis mit szeretnek a férfiak?

A francia Elle felmérése szerint a slim farmeren kívül a pasik szeretik a sortokat is (naná, hisz látszik benne szinte minden), a vörös rúzst (76%), a mintás ruhákat (66%), és úgy általában mindent, ami alkalomhoz és alkathoz illik. A balerinacipőt is elfogadják, persze nem kislányos ruhákkal, hanem farmerral. 74% szereti a magas sarkú cipőket, de persze csak az olyat, amiben járni is lehet. Az alul- és túlöltözöttség is taszítja a pasikat, de 75% szereti a klasszikus glamúrt, bármi legyen is az.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2012.10.30 11:26:43Regcica

  és arról mér nem esik szó, hogy a mi mit utálunk a férfiak öltözködésében, mert lenne 1-2 tippem. Például, hogy úgy öltözködnek mint a lányok?? köldökig kivágott V szabású tapadós pólókban, buggyos melegítő nadrággal magas szárú tornacipővel, és akkora karkötőkkel mint a spártaiak. Vagy ugye a zokni-papucs/szandál kombót sem kell bemutatnom, vagy az ing kapucnis pulóver, esetleg a bocimintásan koptatott farmernadrág. Ha pedig már fehérnemű, akkor igen mi nők rosszul vagyunk az agyon mosott, fakó boxertől, vagy amelyik éppen kb. a férfi térdéig ér és még bőven tudnám sorolni.
  És még hozzáfűzni valóként annyit, hogy igen a harisnya praktikus darab ha nem lenne télen kifagynék, és nem lehet azt csinálni hogy mindig farmer-póló-balerina cipőben vagyunk.

 • 2012.10.30 11:36:14Ernoke

  Általánosságok, jaj de marhaság… Minden nőn más néz ki jól, és minden férfinak más tetszik. Mondjuk van pár olyan darab, amit nem értek: cicanaci, nagyon rövid miniszoknya – még az én alulfejlett bakfislány alakommal sem mernék ilyen seggkirakós dolgokat viselni, emberi, normális méretű nőből pedig simán tehenet csinálnak optikailag. A másik pedig, amikor mondjuk egy sápadt-vékony-fakószínű nőn látok nagy csiricsáré ékszereket meg neonszínű ruhát, persze szörnyen néz ki benne, nem néz tükörbe, mielőtt követi a divatot? Szóval, itt is azzal van a gond, amikor valaki nem a színéhez-testalkatához mérten öltözködik.
  A seggesgatya viszont nem bír jól állni senkinek, groteszk szörnyűség, nyomtam is rá azonnal egy szavazatot.:)

  csincsilla72: szerintem a csípőgatyák bármi másnál kényelmesebbek, mindig szívesen hordok olyat, annál nem lehet gond a derékmérettel.:)

 • 2012.10.30 11:50:24encir

  Nekem a csípőgatya kényelmetlen - sajnos, a derekam (pocakom) vastag, a fenekem meg kicsi, így a csípőgatya lecsúszik rólam :-( és egyszerűen nem lehet másfélét kapni.
  Ezenkívül , mivel sokan övet is hordanak hozzá, a legvékonyabb lányokon is szép két hurka van a derékpánt felett és alatt.

 • 2012.10.30 11:54:29opati666

  A nadrág, vagy szoknya dereka felett kilátszó (kilógó) (tanga)bugyi látványa eléggé borzasztó (főleg ha egy magas testtömeg-indexű hölgyön látni).

 • 2012.10.30 11:55:46Ernoke

  Regcica: ilyen sincs, h "mi nők"... Ha egy férfi szép bőrű, izmos és sovány, nem nagyon érdekel, mi van rajta, ha meg nem az, lehet rajta bármi, nem javít magán. Mondjuk a csillámos melegprosti- vagy szicíliai tahóelegáns maffiózó-stílust én is nehezen tudnám megszokni, de az aztán, hogy meddig ér a boxerja vagy mennyire van agyonmosva mije, a leglényegtelenebb kérdés. Egy férfi ne is nagyon öltözködjön, legyen inkább kicsit szakadt, nemtörődöm, borostás, az sokkal jobban tetszik.:)

 • 2012.10.30 12:02:07zsebhümmögő

  @Ernoke

  a csípőgatyánál van ám csak nagyon súlyos gond a derékmérettel... ugyanis a zsíros, hájas nők dereka, hasa kibuggyan belőle
  tehát a vastag derék (háj) igenis probléma a csípőnaciknál
  az, hogy erről a nők többsége nem vesz tudomást, egy másik probléma

  a magas derekú, 80-as évek nadrágjai viszont ugyanúgy jól állhatnak egy jó alakú nőnek, mint egy csípőnadrág, de a kövéreknek semelyik nem való

 • 2012.10.30 12:14:23Cpt. Flint

  A nylonzokni nálam is mindent visz. Az még egy modellen sem néz ki jól, ezt a dobozán levő képből leszűrhetjük. Annál még a harisnyagatya is jobb. A hummergatya a férfiakon is röhejes szerintem, legfeljebb a feka rappereknek való, azoknak is csak megkülönböztető jelzésként.
  De azért vegyük észre, hogy alapvetően hülyeség ez a divatosdi-ízlésesdi. Jó alakú, szép nőn gyak. tényleg minden, de minden jól áll. Akinek kisebb-nagyobb szépséghibái vannak, annál meg ez eleve meghatározó arra nézve, hogy mit (ne) vegyen fel.
  Azt is el kell ismernie szerintem mindenkinek, hogy a klasszikus, nőies elegancia egész egyszerűen ma is verhetetlen. Nézzük csak meg a nyugati felső tízezer (nem az extrém celebek, hanem mondjuk a nemesi családok) hölgyeinek öltözékét. Gondolom azt minden nő szépnek tartja és irigyli. És bizony ott nem tűnik problémának a 20 éves hercegkisasszonyon a malomkerék kalap, ami a cikk szerint "öregít".
  Az a baj, hogy szerintem az emberek egy jó nagy része a kicsit is elegáns, rendezett öltözködést nem tartja összeegyeztethetőnek a fiatal(os)sággal.

  Feleségemmel való vásárlási tapasztalatokból kiindulva azt viszont én is aláírom, hogy az elérhető árú női ruhaválaszték Mo-on: SIRALMAS.

 • 2012.10.30 12:27:52Ernoke

  @zsebhümmöhő Magas derekú nadrágot viszont képtelenség olyat találni, ami nem áll el minimum 10 centit az ember derekánál, ezt a problémát a csípőnadrág egy az egyben megszünteti, és kifogyni sem lehet belőle látványosan. A derekas nadrágnál ha hirtelen lejön az emberről pár kiló, azonnal lecsúszik és össze-vissza áll. Úgyhogy derék szempontból igenis a csípőnadrág tökéletes megoldás.

 • 2012.10.30 13:06:42eastern sugar

  hát csak gratulálni tudok ezekhez a mondatokhoz, hogy "tehát el kell felejtenünk", meg "kénytelenek vagyunk bőrcipőben kihúzni az esőben". nem, bazmeg, nem vagyun kénytelenek. mindenki törőjön a maga dolgával, és ahhoz szóljon hozzá, aki tetszik neki, ahelyett, hogy továb erősíti ilyen cikkekkel az amúgyis elmebeteg megfelelési kényszert, azzal, hogy ez és az tilos illetve kötelező. nyilván van előnyös meg előnytelen, meg mindenkinek a maga ízlése, de mi az hogy tilos meg kötelező? ássa már el magát az, aki tényleg így gondolkodik.
  ez a hülyeség meg mi a harisnyáról? tehát se vastag,se vékony, se pamut, se nylon, értem, tehát milyent parancsolnak? mtelen lábbal télenmert különben milyen gáz? ez főleg úgy vicces, hogy máshol meg azt hallani, hogy hát a harisnya milyen szexi. el lehet tipegni az ilyen baromságokkal a bús picsába, harisnyában. ugyanis felteszem, hogy a férfiak 99%-ának életében nem jutott eszébe ilyen mélységekben elmélkedni divatkérdéseken, tetszik a csaj vagy nem tetszik, én edddig ilyen ruhaügyi elmélkedést férfiak szájából kb a cosmopolitak "kihallgatjuk a fiúat" című szelemdús rovatában olvastam. ha az ember nem öltözik lady gagának vagy némettanárnőnek, szerintem nem sok fickónak tűnik fel úgy igazán. a meg feltűnik, tartsa meg magának. kinek mi köze hozzá, hogy más mit visel?

 • 2012.10.30 13:08:20eastern sugar

  úristen, úgy fest kimaradt pár betű. próbáltam halkan gépelni :)

 • 2012.10.30 14:16:16anarch

  @Brutál Barna Barbie Baba
  Rendes télikabáttal mi is megszenvedtünk. Az lett végülis a megoldás, hogy orosz fórumokat néztünk és onnan rendeltünk családilag. Még úgy is vállalható volt az ár, hogy WU-val utaltuk a pénzt, EMS posta, stb. (Igaz 1 kabátra nem éri meg, mi 3-t rendeltünk egy csomagban. Télállóságot nézve viszont nagyon bejött.) Ha nagyon sok pénzed van akkor Hollandiában, Olaszországban érdemes próbálkozni, azok baromi jól néznek ki, csak meglehetősen sok pénzért.

 • 2012.10.30 14:45:56csincsilla72

  Ernőke,
  a csípőnadrág kizárólag a nagyon karcsú derekú, lapos hasú, homokóra-alkatú ropilábúaknak áll jól. Azaz az egészséges, ivarérett nők egy(??) százalékának. A többinek is magára kell húzni valamit.

  Eastern sugar,
  szívemből szóltál. Télvíz idején ki a frászkarikát érdekel, hogy megfelelünk-e minden hímnemű humanoidnak, aki szembe jön az utcán? Ja, majd mínusz húszban, térdig érő hóban kezd el izgatni, hogy nem túl szőrös vagy vastag talpú-e a csizmám.

  Cpt. Flint,
  imádom az arisztokrata jó ízlést.:-) A szörnyű az, hogy nálunk még sok pénzért is nehéz ízléses, klasszikus darabokat találni. Pláne karcsú erszénnyel.

 • 2012.10.30 14:56:31Navarone

  Pont leszarom, hogy kinek melyik ruhám nem tetszik. Nekem megfelel, kényelmes, másnak meg semmi köze hozzá.

 • 2012.10.30 14:57:58Navarone

  Csincsillának meg igaza van: a csípőnadrág röhejes a hordozóik 99%-nál, ahogy kibuggyan a háj. Azt kizárólag sovány nőkön áll jól, akiknek nincs zsír a derekán. A többieken pedig szánalmasan röhejes.

 • 2012.10.30 15:49:01kisbogáncs

  még szerencse, hogy nem egyforma az emberek ízlése, meg az is szerencse, hogy akinek nem tetszik, amiben vagyok, nem muszáj rámnéznie :) amúgy lassan kb. semmiben nem mehetnék ki az utcára. Ja, amúgy a férfiak elég nagy hányadának öltözködési szokásai is tudnak ám érdekesek lenni :) :)

 • 2012.10.30 17:04:23Ernoke

  csincsilla72
  ropilábam nincs, de a többi stimmel, úgyhogy kérlek, engedd meg, h kényelmesnek találjam a csípőnadrágot, és előnyben részesítsem a derekas nadrággal szemben.:)

 • 2012.10.30 19:21:20akatakirakata

  A legjobb kiegészítők lemaradtak: kerek és feszes popsi, minimal smink, ápolt haj, ápolt körmök, önbizalom..

 • 2012.10.30 20:15:17zsebhümmögő

  @akatakirakata

  na ennyi a lényeg, azok a legjobb "kiegészítők", amit pénzen nem lehet megvenni, nem a boltban kapod őket
  jó cickók, jó popó, szép arc és jó testalkat, ápoltság, jó kisugárzás

  lehet fújolni, hogy mekkora soviniszta vagyok, de ezek a fenti dolgok alkotják a szép nőt, nem a Zara, Tally Weil, Orsay vagy H&M aktuális kommersz kollekciója

 • 2012.10.30 20:21:22zsebhümmögő

  @Ernoke

  persze, mindenki azt hord, amit akar, de azt tudnod kell, hogy oldalhájjal és hasszalonnával nem áll jól senkinek a csípőnadrág
  márpedig ez az előnytelen testalkat a csípőnadrágos magyar nők nagy részénél sajnos fennáll

 • 2012.10.30 20:45:03akatakirakata

  @zsebhümmögő

  ennyi meg egy bambi. aki dagadt, az meg fogyjon le.

 • 2012.10.30 21:08:12zsebhümmögő

  @akatakirakata

  aki meg ocsmány arcú, annak zacskót a fejére

  ENNYI!

 • 2012.10.30 22:12:43boszme

  A leggins-t be kéne tiltani!!

 • 2012.10.30 23:18:03Parajpuding

  A mai magyar nők többsége az igénytelenség és ízéstelenség megtestesítői. Rengeteg példa van. Csak egy: a flip-flop, leánykori nevén vietnámi pacsker (akármilyen dizájnos is). Sok-sok retekmari a strandon kívül is - ahová egyedül való - ebben slattyog mindenhová. Akinek ez gusztusos, az defektes.

 • 2012.10.30 23:22:49Mortanius

  Azok a buggyos nadrágok, amiknek lóg az ülepe. Annál borzalmasabbat nem nagyon láttam még.

 • 2012.10.30 23:57:33akatakirakata

  Szüntessük meg a probléma gyökerét, tiltsuk be a nőket. Ebből kb ezt lehetne kihozni.

 • 2012.10.31 05:43:26ezu

  Szellemkor!

  És ki az igazi férfi neked? Aki a elferdült ízlésedet szolgaian helyesli? Aki akkor is rádhagyja, hogy jó a leopárdmintás, ha közben azt gondolja, ezt az idióta libát!!!

  Csak szólok! A férfiak többnyire csak megbaszni szeretik a "felszabadult" nőket, de reggelire már nem szeretnék, ha ottmaradnának. Kivéve persze a a betegeket s a striciket. nekik az olyan csaj az ideális. Arra felnézhetnek, vagy az hoz nekik lóvét.

  Összesen kb. valamivel több mint száz nővel jutottam el az ágyig, ami nem nagy szám hatvanéves korra, de arra mindenképpen feljogosít, hogy azt mondjam,. aki írta amihez hozzászólunk, annak a legtöbb dologban igaza van, akár férfi, akár nő.

  Persze, ez senkit ne tartson vissza a leopárdmintástól, főleg, ha inkább könnyűvérűnek szeretne mutatkozni, ami ma azt nem annyira meglepő! Csak ne csodálkozzon, hogy majd az a srác sem veszi komolyan, akitől nagyon jólesne.

 • 2012.10.31 07:27:51Mastadoc

  Én speciel elhányom magam, a hosszú nadrág + vietnámi papucs/szandál/saru kombinációtól. De a legnagyobb ördög a "csizmaszandál". Nem szép, de legalább jó csúnya.
  Meg aztán azt sem értem, hogy miért nem hordanak a lányok-asszonyok szoknyát. Pedig szebb, szexibb stb. mint mondjuk a lógó ülepű nadrág.

 • 2012.10.31 07:59:14oziris

  szerintem a legging-nek nevezett szörnyűség valami undorító ruhadarab. még nem láttam olyan nőt, akinek jól állt volna. és ezen az sem segít, ha áttetsző és a tanga szinte kivakítja a szemet...

 • 2012.10.31 08:08:54csincsilla72

  Ernőke, ezt írtad:
  "csincsilla72: szerintem a csípőgatyák bármi másnál kényelmesebbek, mindig szívesen hordok olyat, annál nem lehet gond a derékmérettel.:)"

  Ez mind oké, de akkor tedd hozzá, hogy NEKED. A nők 99 százalékának viszont se nem áll jól, se nem kényelmes. Tehát nem indokolt, hogy gyakorlatilag csak ezt lehessen kapni, inkább ez kellene legyen a kivétel.
  Elegánsabb, jól szabott nadrágok esetében a csípőnadrág eleve szóba sem jöhet, ha nem passzol a derék (nekem sem egyébként, mert a derekam sokkal vékonyabb, mint a csípőm), akkor szabóhoz kell fordulni.

  Mastadoc:
  "Meg aztán azt sem értem, hogy miért nem hordanak a lányok-asszonyok szoknyát."
  Nem azt mondtuk, hogy ronda a harisnya? :-) El kéne már dönteni...
  A nadrág sokkal kényelmesebb, kevésbé kényes, szeles napokon rémálom a bővebb szabású szoknya, amit emelget a szél. Egy tömegközlekedési eszközön pedig nem ülök le harisnya nélkül egy rövidebb szoknyában.

 • 2012.10.31 08:37:41PC Plum

  9. Pistinek üzenem, hogy az anyjának a p.csája büdös már ránézésre. Ez a harisnyáról való elmélkedés (is) egy baromság.

 • 2012.10.31 08:46:47totorohun

  Én a selyemsálaktól kapok agybajt. A csajok oda vannak értük, mindenféle batikolt színekben pompáznak, és bár az időjárás miatt nem kéne hordaniuk akkor is rendszeresen elcsúfítják velük a nyakukat. Lehet velem van a baj, de a selyemsálakról nekem egy NDK-s nagynéni jut eszembe, aki mindig szürke zakó selyemsál combóban nyomta az elegáns viseletet.

 • 2012.10.31 08:52:35Plumper

  naja, nem kevésszer látni a metrón olyan csajokat és nőket, akiknek totál rendben van a teste, átlagos ruhában... DE AZ ARC! :-D kalácskép, tányérfej. "Oszt' Narkotabödögén minden rendben van-e, he?"

  --------------

  A CICANADRÁG jó!! Például ha vastagocska a nő lába, ami bőven nem baj, ha formás is hozzá. Van mibe burkolózni szex közben.:-)

  --------------

  Itt néhány lány írta, milyen ruhákat utálnak a pasikon. 100 %-ig egyetértek. (nagy nyelves sportcipő, bocikoptatott farmer, spártai karikák, toronyóra kézen...tinidivat, ami már a tiniken is rosszul áll, nemhogy a kapuzárási pánikos 40-50-eseken)

 • 2012.10.31 09:11:28aladdin

  fentebb a sok kritikus nézzen már néha körül! hol látunk Mo.-n ízlésesen felöltözött férfiakat?

 • 2012.10.31 10:04:08Kelpo

  Miért sírnak a nők hogy nem tudnak télen egy szoknyához mit felvenni mert fáznak, ott a leggings, ami szerintem egy nagyonjó találmány, pont kihangsúlyozza a női lábakat és a feneket, miért nem tudnak olyat hordani a miniszoknyához és máris megvan oldva a probléma.

  A másik a bőgatya, nem tudom melyik divatgyáros agyszüleménye volt de szerintem undorító, semmi nőies nincs benne.

  Az meg hülyeség hogy nem szeretik a kislányos ruhákat, én pl szeretem egy lányon ha kislányos ruciban van, meg aranyos(akár nyuszifüles) sapkában, miért kéne minden nőnek elegánsan öltöznie, pont hogy attól nem lesz nőies. Igenis egy nő legyen feminim és ne férfias.

  A mintás harisnyáktól pedig én is falramászok undorítóak, tényleg olyan némelyik mintha egy nagy seb lenne az illető lábán.

  A szövet kabát és a "nagyiruha" pedig van amelyik csajnak jól áll, bár a legtöbbnek nem, de általában nem is olyanok hordják.

  A magassarkú témához pedig, szerintem vannak olyan magassarkú cipők amik jól állnak, de tudni kell viselni őket, amikor nem tud benne járni az tényleg nem jó. Egyébként meg én személy szerint nagyon si szeretem a balettcipőt lányokon, a legtöbbnek jól is áll, főleg egy jó leggings-el, szóval nem értem az emiatti hisztit.

  Én még idevenném a sminkelést is, mert a legtöbb nővel igencsak elszalad manapság a ló, és agyonsminkelik magukat, és úgynéznek ki mint egy viasszobor, szerintem undorító, én sokkal jobban szeretem ha egy nőn csak minimális smink van, sokkal természetesebb és előhozza a naturális szépségét.

  Mindent összevetve pedig aki jól néz ki az egy szál rongyban is jól fog kinézni, aki pedig nem, az felvehet bármit akkor sem fog tetszeni.

 • 2012.10.31 10:10:22dr.kakaósbögre

  nekem meg mindegy.csak kurvagyorsan levesse ha kérem.

 • 2012.10.31 10:47:16akatakirakata

  @dr.kakaósbögre

  az nem a pasi dolga?

 • 2012.10.31 11:59:50szellemkor

  ezu: "Csak szólok! A férfiak többnyire csak megbaszni szeretik a "felszabadult" nőket, de reggelire már nem szeretnék, ha ottmaradnának." "Összesen kb. valamivel több mint száz nővel jutottam el az ágyig"

  - Közülük hány volt párducszerkós? ;-)

  Éljenek a pumák (v.ö.: cougar), tigrisek, párducok, oroszlánok és házicicák! :-)))

 • 2012.10.31 12:05:42Ándi bácsi

  A jó alakú nő menő, az is marad. A többi akármit felvehet, szóval vonszolja magát le a futópályára vagy a gyúrdába, de sürgősen.

 • 2012.10.31 12:13:01Jock Ewing

  Aki piros bőrgatyát vesz fel, azt kell kilőni az űrbe.

 • 2012.10.31 14:40:49akatakirakata

  @Jock Ewing

  nincs épelméjű ember, aki piros bőrgatyát venne fel. ezek nem nőnemű lények, valami más fajba tartoznak.

 • 2012.11.02 18:41:38goumi

  ááá ez mind semmi...azokat a hülyepicsákat kéne pofán rúgni bakanccsal, akik a karjukra leengedve hordják a kibaszott táskát.
  ja, a műköröm is undorító, az igénytelenség netovábbja.

 • 2012.11.02 18:47:47goumi

  @Kelpo
  "Miért sírnak a nők hogy nem tudnak télen egy szoknyához mit felvenni mert fáznak, ott a leggings, ami szerintem egy nagyonjó találmány, pont kihangsúlyozza a női lábakat és a feneket, miért nem tudnak olyat hordani a miniszoknyához és máris megvan oldva a probléma."

  mert azt aztán kurvára meg tudod különböztetni télen, hogy egy nőn leggings vagy harisnya van...jaj de kibaszott fájdalmas vagy

 • 2013.06.12 13:02:31Sealka

  Farmernadrágot utálom a rövidnadrágtól pedig egyenesen kiráz a hideg, nem nőnek való. Ami tetszik az a cicanadrág, miniszoknya, tűsarkú és feszes felső.

 • 2013.10.07 02:01:50Sealka

  @akatakirakara
  "az nem a pasi dolga?"

  Ez egy spontán, helyzetfüggő dolog. Ha közben azon agyalsz, hogy ez éppen kinek a "dolga" elėggė görcsössé teheti az amúgy mehgitt pillanatokat is.

 • 2016.01.27 13:06:26Bogika78

  Az utált cuccok többségével mélyen egyetértek, különösen azzal a hammernadrágnak hívott iszonyattal. Na de mi a baj a harisnyával??? Akkor télen szoknya alá mégis, mit kéne felvenni? Meztelen lábbal menjen az ember (nő) a mínusz 10 fokban, ha nem akar októbertől-májusig csak nadrágban járni…?????

 • 2016.01.27 13:09:37Bogika78

  ja, és azt sem értem, miért lenne jobb a leggings, mint a harisnya. Dettó ugyanúgy néz ki, csak plusz még csillogós, tükröződős is, ezért feltűnőbb. Ja, és nincs lábfeje, tehát minimum csonttá fagyna a lábam a csizmában, zoknival meg irtó hülyén néz ki. Szerintem a harisnyánál jobbat még mindig nem találtak fel szoknya alá, és nem kéne elfelejteni, hogy nem a fast fashion hazájában, Spanyolhonban vagyunk, ahol a tél tulajdonképpen kb. olyan, mint nekünk mondjuk az április… ott persze könnyű télen is cuki minirucikban járni vékony harisnyával úgy, hogy az ember nem kap vesegörcsöt.

 • 2016.01.27 13:23:33Bogika78

  … én mondjuk nőként attól a slafrokos hátú szoknyától kapok idegbajt, ami pár éve volt divat, de akkor minden nyári szoknya, ruha úgy nézett ki, hogy hátul egy olyan uszályszerűség volt rajta. Abban minden nő kb. úgy nézett ki, mint egy hőscincér, vagy valami hosszú szárnyú bogár...

 • 2016.01.28 13:01:39Bogika78

  Meg még valami. Sosem értem, mi a baj az UGG-csizmával és az egyéb, "trampli" lábbelivel. Szerintem a nők többsége nem(csak) azért hordja télen, mert kényelmes és meleg (hiszen ennyi erővel hordhatna kényelmes és meleg magassarkú csizmát is.) Hanem ez egyfajta esztétikai ellensúly, hogy például egy nőes miniruha, szoknya ne legyen annyira modoros, úrilányos. Ha például egy téli nőcis ruhát magassarkú csizmával és nem UGG-gal vesz fel az ember, máris úgy néz ki, mint egy hivatalnoknő, vagy egy vénlány, vagy egy idősödő színpadi díva. A trampli lábbeli viszont vagányságával ellensúlyozza a szettet, nehogy túl komolykodóvá váljon.

 • 2016.05.29 20:47:12most légy okos

  Akárki akármit mond,az UGG csizma otthonra-szobába való viselet,de akkor meg nem értem a kivitelt.ne fázzon a bokád?Aztmondjátok hideg időben kiváló,mert kényelmes -meleg,hát...mikor felszívja a vizet,mint a szivacs nemhinném hogy meleg.gyakorlatilag SZOBamamusz az utcán.azt sugallja: nincs egy rendes cipőm sem vagy lusta vagyok felöltözni is...GÁZ

 • 2016.05.29 20:50:16most légy okos

  Ja!az egyik legundorítóbb antibőrbarát a viszkóz-nylon ,csoda'blúzok,amiben egy doboz dezodorral is bűzlesz...recsegős shiffon meg a többi baromság.az én párom utálja,ha a blúznak hátul enyhén uszájszerű hátulja van,míg elöl normális hosszüságú.nekem az meg belefér,persze ha minden más stimmel alakban,alkalom ill.ízlés. -jó a téma nagyon,tetszik a cikk-

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta