OFFLINE

A hercegnők, vagy a celebnők csinosabbak ugyanabban a ruhában?

2012. október 28., vasárnap 15:39

Október 20-án kelt egybe Guillaume de Luxemboug, a luxembourgi koronaherceg és Stephanie de Lannoy belga hercegnő. Az esküvőn szép számmal jelentek meg az uralkodóházak tagjai. Legnagyobb meglepetésünkre ezen az eseményen több olyan ruha is felbukkant, amit már láthattunk korábban egy-egy hírességen.

Doutzen Kroes vs. Asztrid hercegnő

Kinek áll jobban?

 • 546
  Asztrid hercegnő
 • 3934
  Doutzen Kroes

Elie Saab kreációját először Doutzen Kroes viselte idén májusban. A szupermodell nem viselt kiegészítőket, csupán a körmei színét igazította az estélyihez. A smaragzöld ruhát a hétvégi esküvőn Asztrid hercegnőn láthattuk viszont. A belga uralkodóház tagja teljesen másként fest ugyanabban a ruhában. A jelentős korkülönbségen kívül valószínűleg a korona okozhatja az eltérést, nomeg a karra vetett fehér bunda: kin mutat jobban a sellőlányos estélyi? Lehet, hogy egy ilyen csillogó ruhához tényleg nem árt, ha az ember lánya toronymagas és hosszúlábú?

Vanessa Paradis vs. Stephanie hercegnő

Kinek áll jobban?

 • 902
  Vanessa Paradis
 • 3575
  Stephanie hercegnő

A Chanel Couture ruha különleges darab, csillogó, áttetsző anyaga azonban nem feltétlenül a legjobbat hozza ki viselőjéből: a mindig csinos, vékony Vanessa Paradis-nak egész furcsa dekoltázst csinál például, és kis pocakot. A színésznő még januárban vette fel ezt a darabot, a cikkünkben vele szembeállított Stephanie hercegnő pedig az október 20-i, nász előtti gálavacsorán (igen, ilyen is van) viselte a kreációt, igaz a földig érő verzióját. A hosszított verzió mintha kicsit jobb lenne, mint a vádliközépig érő, és a gyémántos nyakék is jobb kiegészítő, mint a bordó clutch, de döntsenek önök: kinek állt jobban a flitteres csoda önök szerint?

Zeina hercegnő vs. Katalin hercegné

Kinek áll jobban?

 • 3263
  Zeina hercegnő
 • 1328
  Katalin hercegné

Matthew Williamson tervezőt az a megtiszteltetés érte, hogy rögtön két hercegnő is választott a kollekciójából. Katalin hercegné áprilisban érkezett a ruha szürke verziójában egy film bemutatójára. A jordániai Zeina hercegnő ugyanennek a kreációnak a piros kiadását választotta a belga-luxemburgi frigyre. A gazellatermetű hercegnő valószínűleg kísérője, Rashid herceg magassága miatt vett törpesarkú cipőt, de Katalin se hord ennél sokkal magasabb sarkú cipőket. Zeináról ritkán hallunk, pedig van olyan szép, mint a sokat emlegetett (és majmolt) Kate Middleton, akinek már anyja is stílusikon. Szavazzon: ön szerint melyikükön állt jobban a designer-ruha?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta