OFFLINE

Szürke esőben is lehet színesen öltözni

2012. október 27., szombat 16:39

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy jól öltözött New York-i járókelőt mutatunk önöknek az Advanced Style blog jóvoltából. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk vasárnap!

Egy idős New York-i hölgy

A nyomasztó szombati ború után vasárnap is marad a csapadékos idő, nyugaton ráadásul havasesővel, helyenként hóval súlyosbítva – írja az Időkép.hu. A Dunántúlon, valamint északkeleten és a Tiszántúlon szeles marad az idő, hajnalban 0-10, napközben 3-10 fok közötti értékekre számíthatunk.

A rossz időhöz egy melegen öltözött New York-i nyugdíjast mutatunk ma önöknek, Ari Steh Cohen, azaz az Advanced Style blog gazdájának jóvoltából. Ari évek óta töretlen lelkesedéssel fotózza az érdekesen öltözött 40 feletti nőket, mondjuk New Yorkban nincs is nehéz dolga: ha körülnéznek blogján, láthatják, ott milyen kreatívan öltöznek az emberek, és nem csak a fiatalok.

„Az egyik titkos stílustrükköm az össze nem illő minták mixelése. Ha jól átgondolva keverjük őket, akkor réteges, művészi, színes és texturált végeredményt kapunk. A lenti hölgy a feketét használja alapnak és arra rétegzi a mintákat. Imádom a minta minta hátán szettet!”– írta a blogger a kép fölé. Reméljük, önöknek is tetszik az izgalmasan színes ruhás hölgy!

advancedstyle1
Fotó: Ari Seth Cohen / advancedstlye.blogspot.com

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta