Szürke esőben is lehet színesen öltözni

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy jól öltözött New York-i járókelőt mutatunk önöknek az Advanced Style blog jóvoltából. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk vasárnap!

Egy idős New York-i hölgy

A nyomasztó szombati ború után vasárnap is marad a csapadékos idő, nyugaton ráadásul havasesővel, helyenként hóval súlyosbítva – írja az Időkép.hu. A Dunántúlon, valamint északkeleten és a Tiszántúlon szeles marad az idő, hajnalban 0-10, napközben 3-10 fok közötti értékekre számíthatunk.

A rossz időhöz egy melegen öltözött New York-i nyugdíjast mutatunk ma önöknek, Ari Steh Cohen, azaz az Advanced Style blog gazdájának jóvoltából. Ari évek óta töretlen lelkesedéssel fotózza az érdekesen öltözött 40 feletti nőket, mondjuk New Yorkban nincs is nehéz dolga: ha körülnéznek blogján, láthatják, ott milyen kreatívan öltöznek az emberek, és nem csak a fiatalok.

„Az egyik titkos stílustrükköm az össze nem illő minták mixelése. Ha jól átgondolva keverjük őket, akkor réteges, művészi, színes és texturált végeredményt kapunk. A lenti hölgy a feketét használja alapnak és arra rétegzi a mintákat. Imádom a minta minta hátán szettet!”– írta a blogger a kép fölé. Reméljük, önöknek is tetszik az izgalmasan színes ruhás hölgy!

advancedstyle1
Ari Seth Cohen / advancedstlye.blogspot.com
Oszd meg másokkal is!
Mustra