Menő vagy ciki nadrágra szoknyát húzni?

A vörös szőnyeges eseményeken és a divatheteken is gyakran megakadt a szemünk a divattörténelem egyik legnagyobb tévedésén, a nadrágra vett szoknyán, amit a kilencvenes években még férfiak is képesek voltak viselni. Az újra teret hódító stílus a 2011-es tavaszi-nyári couture kollekciókban és a Lakme divathéten bukkant fel először, majd a peplum mánia terjedésével számítani lehetett ennek alternatívabb változataira is.

Az előnytelen alakot biztosító réteges öltözködést bevette tavalyi és idei kollekciójába a Givenchy, Karl Lagerfeld, Haider Ackermann illetve Vera Wang is – írja a nymag.com. A divatmániásokat megosztó kilencvenes évekhez képest, amikor csak egy mini szoknyát húztunk a nadrágra idén tunika stílusú, asszimetrikus felsőket viselhetünk cigaretta nadrággal, vagy hosszú- közepesen hosszú átlátszó felsőnket dobhatjuk fel egy elegáns nadrággal.

Clemenst Ribeiro egy fekete cicanadrágra álmodta rá ceruza szoknyáját és patchwork-mintás felsőjét, Louis Vuitton lefelé szélesedő szoknyáihoz passzintotta be a színárnyalatban azonos nadrágot, mondván, miért ne viselhetnének a nők több ruhát is egyszerre. A Fendi 2012-es őszi/téli kollekciójának egyik legerősebb darabja pedig az a földig érő, csíkokra vágott szoknya volt, mely alól jól láthatóan kivillant a fényes anyagból készült hosszú, kék nadrág. Ön szerint menő a nadrágra szoknyát húzni, vagy nem szeret maszkulin és feminin vonásokkal rendelkezni egyszerre? Ha ön mégis kipróbálná az új őrületet, 300 és 500 font,106 ezer és 177 ezer forint között ide kattinva beszerezheti a kilencvenes évek hóbortját.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek