OFFLINE

Hűl az idő, vegyen bő dzsekit, mint Dóri!

2012. október 24., szerda 18:03

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy jól öltözött pesti járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk csütörtökön!

Dóri

Már a szerda sem volt egy meleg nap, de a helyzet egyre romlik: csütörtökön változóan felhős-napos időre van kilátás, hajnalban ismét több helyen képződhet pára, illetve köd, főként délután szakadozhat fel a felhőzet. Napközben megélénkül főként északkeleten, keleten a délnyugati szél, délután 14-20 fok várható – írja az Időkép.hu. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 9 fok között alakul.

Eső nem várható, bezzeg szombaton: már előre félünk a 17 milliméternyi havas esőtől és a 3-4 foktól. De a hétvége még viszonylag messze, nézzük tehát, 14-20 fokban hogy tanácsos felöltözni! Mondjuk úgy, mint Dóri: kell egy jó ballonkabát, amit fázósan összehúzhatunk magunkon, kell egy vastag leggings és vidám, színes, meleg sál. Azért akármennyire is cikinek érezzük, vegyünk zoknit a félcipőhöz, nehogy felfázzunk!

Cipő: Vagabond

Leggings: H&M

Felső: American Apparel

Kabát: H&M

Sál: Pull & Bear

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta