Hűl az idő, vegyen bő dzsekit, mint Dóri!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy jól öltözött pesti járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk csütörtökön!

Dóri

Már a szerda sem volt egy meleg nap, de a helyzet egyre romlik: csütörtökön változóan felhős-napos időre van kilátás, hajnalban ismét több helyen képződhet pára, illetve köd, főként délután szakadozhat fel a felhőzet. Napközben megélénkül főként északkeleten, keleten a délnyugati szél, délután 14-20 fok várható – írja az Időkép.hu. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 9 fok között alakul.

Eső nem várható, bezzeg szombaton: már előre félünk a 17 milliméternyi havas esőtől és a 3-4 foktól. De a hétvége még viszonylag messze, nézzük tehát, 14-20 fokban hogy tanácsos felöltözni! Mondjuk úgy, mint Dóri: kell egy jó ballonkabát, amit fázósan összehúzhatunk magunkon, kell egy vastag leggings és vidám, színes, meleg sál. Azért akármennyire is cikinek érezzük, vegyünk zoknit a félcipőhöz, nehogy felfázzunk!

Cipő: Vagabond

Leggings: H&M

Felső: American Apparel

Kabát: H&M

Sál: Pull & Bear

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek