OFFLINE

Ez lesz az egyik utolsó meleg nap, elő a geometrikus mintákkal!

2012. október 23., kedd 16:01

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal is egy párizsi divathéten kolbászoló divatbloggert mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk szerdán!

Tiany Kiriloff

Szerdán a ködös reggelt követően napközben többfelé felhők jelennek meg az égen, de csapadékra nem kell számítani – írja az Időkép.hu. Gyenge marad a légmozgás, de északkeleten megélénkülhet az északi szél. Kicsit már hűvösebb lesz, mint a hosszú hétvégén volt, délutánra 10-19 fok köré melegszik a levegő, reggel 2-8 fok várható. Elkél már egy pulóver napközben is.

Mai divatbloggerünk, Tiany Kiriloff is szeret a fast fashion boltokból öltözködni, így legalább nem nehéz lemásolni egyeidnek tűnő stílusát: a szoknyát és az inget a H&M-ben vette (14990 forint és 12990 forint), hasonló kistáskát találunk a Zarában (igaz, csak feketében, 9995 forintért), vagy a Parfoisban (mélylila és 8495 forint). Nagyon hasonló cipőt találunk a Zarában 19995 forintért, sötétszürke pulóver meg csak van a szekrényünkben – ha mégsincs, vegyünk a Mangóban egy szürkéskék pulcsit 7995 forintért.

Cipő: Gianvito Rossi

Táska: Delvaux

Szoknya és ing: H&M

Szemüveg: Jake

Pulóver: Cos

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta