OFFLINE

Menő vagy ciki a Louboutin jeti csizmája?

2012. október 22., hétfő 15:23

Szeretjük a piros talpakat megalkotó cipőtervezőt, kis jóindulattal még a Disney-nek tervezett csicsás Hamupipőke cipőt is elnézzük neki. A hazai pályán kampányt fotózó Louboutin az idei őszi/téli szezonra is készült nem várt meglepetéssel és piacra dobta fakó petrolszínben tündöklő szőrös bokacsizmáját, mely olyan, mintha a jeti, a Bigfoot és a Muppet Show Oscarjának keresztezéséből született volna.

A 2012-es őszi-téli szezon zöld trendjét meglovagolva, a bozontos lábbeli kizárólag ebben az egy, mocsaras lápot idéző színben kapható 1295 dollárért, 287 ezer forintért – írja a thinkcontra.com. Hasonlóan nevetséges, de meleg cipőt tervezett a télre Thom Browne is a Moncler Gamme Blue-nek, a nem túl elegáns megjelenést ígérő barna csizmát 654 euróra, 187 ezer forintra árazta be a márka. Ön mit gondol a piros talpú, lápzöld cipőről? Menőnek találja a Szibériába alkalmas műszőrt, vagy inkább az igazi nerc kiegészítőkért rajong jobban?

Yeti cipő Louboutintól
Yeti cipő Louboutintól
1403 szavazat 963 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta