no

Ilyen egy 2,5 millió dolláros melltartó

tk3s xposure 17102012 ns 0300
Supplied By Xposurephotos.com

Alessandra Ambrosio viseli a kampányképeken és majd a november 7-i divatbemutatón is a Victoria's Secret 2,5 millió dolláros Fantasy Bra elnevezésű fehérneműjét. A cég minden shown felvonultat egy egyedi és baromi drága fehérnemű szettet, idén a kétgyerekes brazil szupermodell testén láthatjuk a cég legkülönlegesebb kreációját.

Ambrosio elmondása szerint sikítani tudott volna, amikor megtudta, hogy őt kérik fel a feladatra. „Nem fogok hazudni, borzasztóan aggódtam. Még totálisan anyamódban voltam” – nyilatkozta a People magazinnak a szupermodell, aki a felkéréskor – vagyis májusban – még javában szoptatta háromhetes fiát. Elmondása szerint alakja visszanyeréséért eleinte jógázott és sokat sétált. Hatvan nap után pedig bevette programjába a pilatest és a kardióedzést, plusz röplabdázott, úsztott, futottam a gyerekei után, és neki a szoptatás is beválik.

Ambrosio azért az 536 millió forintot érő melltartóról is beszélt kicsit a lapnak: saját bevallása szerint a kreáció már elsőre tökéletesen passzolt rá. „Úgy érzem, nekem készítették. Nagyon romantikus darab” – mondta a modell a lapnak.

A Floral Fantasy Set egy push up melltartóból és egy övből áll, de nem akármilyen övből, és a melltartó is kivételes kiegészítéseket kapott, hogy kellően emelje az amúgy is mindig nagyon csillogó VS bemutató fényét..

Borsos árát annak köszönheti az ízlésesen csicsás szett, hogy a melltartóra ametisztet, zafírokat, rubinokat és gyémántokat erősítettek. Továbbá jár hozzá egy lecsatolható 20 karátos gyémánt, valamint egy 2500 ékkővel díszített öv.

Marisa Miller, Adriana Lima
Marisa Miller, Adriana Lima

A 2,5 millió dolláros (536 millió forint) ár az előző évhez képest félmilliós csökkenést jelent, bizonyítva, hogy a válság óta egyre kevesebb pénzből próbálják kivitelezni a bemutatók fénypontjaként elkönyvelt melltartót. A tavalyi, 3 millió dolláros (643 millió forint) darabot Marisa Miller mutatta be, 2010-ben 5 millió dollárt (több mint 1 milliárd forint) kértek az Adriana Lima által viselt Fantasy Miracle Bra elnevezésű fehérneműért. Abban is különbözik a korábbi szettektől az idei, hogy míg azok mindig feketék voltak, ez színes: zöld, sárga és piros kövek borítják.

Az idei Victoria's Secret divatbemutatót november 7-én rendezik meg, és az amerikai CBS csatornán kerül adásba december 4-én.

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek