Így öltözzön Katherine Heiglnek!

Új divat- és időjárásügyi posztcunamink mellett elindítottunk egy másik sorozatot is, amelyben hétről hétre kiválasztunk egy hírességet, és megnézzük, hogy az itthonról is elérhető üzletek kínálatából hogyan is lehet összevadászni egy hasonló összeállítást. Harmadik versenyzőnk a Grace klinika Izzie-je, Katherine Heigl, akinek a Velvet olvasói szerint nagyon jól áll a feszülős farmer, főleg, ha rózsaszín. A hajtás után azt mutatjuk be, hogy azért az olívzöld nadrágban is jól mutat.

Keira Knightley nemrég arról nyilatkozott, hogy a feszülős farmer egy ördögi találmány, ami lerombolja a nők önbizalmát. Kolléganőjének szemmel láthatóan nincsenek ilyen problémái, ugyanis a minap is egy testre simuló nadrágban lépett utcára, és hogy kellően divatos legyen, egy olivazöld darabot választott. A reneszánszát élő military trend természetesen a hazai üzletekben is megjelent, így nem lesz nehéz dolgunk egy hasonló nadrágot találni, a Mangóban például 7995 forintért vehetünk egyet, a Zarában pedig kétezer forinttal többért.

Bár az ember azt gondolná, hogy viszonylag egyszerű ugyanolyan fehér blúzt találni, mint amilyet Katherine Heigl visel, de sajnos nem. Persze ha nem ragaszkodunk a sokgombos fazonhoz, akkor bárhova bemehetünk, ez az alapdarab bárhol kapható, sőt, biztos minden nő szekrényében ott lapul egy fehér blúz. Ha mégsem, akkor a Pull&Bearben egy viszonylag egyszerű darabot vásárolhat 7000 forintért, míg a Stradivariusban egy ezressel többért már csipkével díszített változat kapható. A zöld nadrághoz és a fehér blúzhoz világosbarna, vagy bézs színű blézert, vagy kardigánt is felvehetünk, kinek hogy tetszik. Hasonló árban vannak általában, így a döntés nem igazán ezen múlik. Mivel egyre hidegebb van, ezeket persze egy átmeneti kabáttal is helyettesíthetjük – a Bershkában 21995 forint egy megfelelő felöltő.

És következzen a szett két utolsó részlete. Ahogy azt sejtettük, állatmintás bokacsizmáért és kis engedménnyel nem szegeccsel, hanem fémlánccal díszített táskáért a Zarába érdemes ellátogatni. Egy gond van csak, ez nem éppen a legolcsóbb hely, alsó hangon is 58 ezer forint, ha a lábbelit és a kiegészítőt is megvesszük. Egy korábbi körképünkön egyébként jóval barátibb áron láttunk állatmintás, ám nem magas sarkú bokacsizmát a H&M gyerekosztályán. Elvileg itt 38-as a legnagyobb méret.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek