OFFLINE

20 divattipp 10 ezer forint alatt

2012. október 19., péntek 09:04

Nagyon belejöttünk a cikksorozatok gyártásába, és ezzel a poszttal egy újabbat indítunk útjára. Ezentúl rendszeresen összeválogatunk egy galériányi ruhát és kiegészítőt, amelyekkel 10 ezer forint alatt felfrissíthetjük a gardróbunkat. E heti ajánlataink a hajtás után!

Korábbi cikkeinkben már többször foglalkoztunk azzal, hogy mik is az őszi trendek. Természetesen ennek megfelelően raktuk össze a húszas listát, amelyben a mustársárga ruhától kezdve a flitteres, körgalléros blúzon át az egeres papucscipőig minden megtalálható. Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy kiegészítőket nem túl nehéz 10 ezer forint alatt találni, bár a Zara peplumos öve a maga 9995 forintos ára miatt majdnem kimaradt. A galériában szereplő darabokat egyébként megpróbáltuk úgy összegyűjteni, hogy akár egy szettet is össze lehessen állítani, igaz, ez alsó hangon is legalább 20 ezer forintba fáj.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta