OFFLINE

Menő vagy ciki moncsicsifejű Krisztusos manikűr?

2012. október 17., szerda 10:42

Az Elias Garcia Martinez XIX. századi, Ecce Homo című freskóját kedves moncsicsifejű Krisztussá átpingáló Cecilia Gimenez internetezők ezreit ihlette mém-készítésre. A nyolcvanéves Cecilia néni sajátos módon felújított műve többek között megjelent már a 12 apostol között az utolsó vacsorán és az olasz Prada modelljein is.

A szórakoztatásban élen járó Cecilia Prize oldal mellett az amatőr restaurátornak a Facebook-on is van rajongói oldala, ahol több mint 11 ezer követővel büszkélkedhet. Itt a tortára festett koszorús majomfejen kívül volt, aki a körmére mázolta rá az újraértelmezett képet. Máshol már a temetői mécsesen is az új freskó díszeleg, amit 1.59 dollárért, 347 forintért vásárolhatnak meg azok, akiknek a XXI. századi változat jobban elnyerte tetszését, mint a 120 évvel ezelőtti Krisztus kép. Továbbá van, aki a közelgő Halloween jegyében az idei év egyik legviccesebb jelmezét tervezte meg, a spanyol falfestmény ihlette 'Monkey Jesus' névre keresztelt maskarát ide kattintva ön is megnézheti. Ön szerint menő a jó szándékú néni alkotását magunkra manikűröztetni, vagy felháborítónak tartja, hogy egy megrongált alkotáson hónapok óta viccelődnek az emberek?

8034125105 9e07215341 b
Fotó: Sandro Martini / flickr
1370 szavazat 1207 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta